Zonnige & feestelijke vierdaagse

De tiende editie van Marbella 4Days Walking is een feestje voor wandelaars uit alle landen. Tegelijkertijd is het een afscheidsfeestje voor Hans en Clarie Wohl.

Bijna 2.000 wandelaars begonnen afgelopen week aan de eerste route van de tiende editie van Marbella 4Days Walking. Zoals elk jaar zijn ook dit jaar de Nederlanders weer in groten getale aanwezig maar tussen de lopers hoor je ook hier en daar Engels, Duits, Spaans en Scandinavische klanken. De meeste mensen lopen 4 dagen mee en kozen voor de 20 kilometer maar er zijn ook voldoende liefhebbers voor de andere afstanden en minder wandeldagen.

In verband met Covid is een streng protocol opgesteld. Dat betekent dat mensen op de Plaza del Mar zelf met een mondkapje moeten lopen en men zo veel mogelijk aan tafels bij elkaar zit. Voor de wandelaars lijkt dit de pret echter niet te drukken, op het plein zelf hangt een feestelijke sfeer en op de routes zijn de mondkapjes niet verplicht.

Afscheidsfeestje
Tijdens de openingsreceptie maakte een zichtbaar geëmotioneerde Hans Wohl bekend dat deze tiende editie voor hem en zijn vrouw Clarie de laatste is die zij organiseren. Bij de volgende vierdaagse zullen ze als ere-gasten van de nieuwe organisatoren aanwezig zijn. Arabella M. Wessels neemt het stokje van hen over.

Arabella heeft ruime ervaring met het organiseren van internationale congressen en sportvakanties. In de beginjaren van Marbella 4Days Walking is ze als één van de toenmalige sponsoren betrokken geweest bij de vierdaagse. “Ik heb enorm veel bewondering voor alles wat Hans en Clarie samen met het team van gepassioneerde en zeer kundige vrijwilligers op poten hebben gezet. Het is een fantastisch evenement en ik ben trots op het feit dat ze mij vertrouwen hun droom voort te zetten” aldus Arabella.  

Inschrijven voor dit jaar kan nog steeds op het plein zelf en via www.marbella4dayswalking.com De data voor volgend jaar zijn 6, 7, 8 en 9 oktober.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Wijnen uit Murcia

Deze keer gaan we wat verder weg voor een goed glas wijn: we bezochten onze favoriete bodega’s in de wijngebieden van Murcia. Het is altijd

roadtrip malaga

Roadtrip Guadalteba

Vanuit het vliegtuig kun je regelmatig de prachtig blauwe stuwmeren vanEl Chorro zien en iedereen die hier woont kent inmiddels de Caminito del Rey. We

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)