Zonnige & feestelijke vierdaagse

De tiende editie van Marbella 4Days Walking is een feestje voor wandelaars uit alle landen. Tegelijkertijd is het een afscheidsfeestje voor Hans en Clarie Wohl.

Bijna 2.000 wandelaars begonnen afgelopen week aan de eerste route van de tiende editie van Marbella 4Days Walking. Zoals elk jaar zijn ook dit jaar de Nederlanders weer in groten getale aanwezig maar tussen de lopers hoor je ook hier en daar Engels, Duits, Spaans en Scandinavische klanken. De meeste mensen lopen 4 dagen mee en kozen voor de 20 kilometer maar er zijn ook voldoende liefhebbers voor de andere afstanden en minder wandeldagen.

In verband met Covid is een streng protocol opgesteld. Dat betekent dat mensen op de Plaza del Mar zelf met een mondkapje moeten lopen en men zo veel mogelijk aan tafels bij elkaar zit. Voor de wandelaars lijkt dit de pret echter niet te drukken, op het plein zelf hangt een feestelijke sfeer en op de routes zijn de mondkapjes niet verplicht.

Afscheidsfeestje
Tijdens de openingsreceptie maakte een zichtbaar geëmotioneerde Hans Wohl bekend dat deze tiende editie voor hem en zijn vrouw Clarie de laatste is die zij organiseren. Bij de volgende vierdaagse zullen ze als ere-gasten van de nieuwe organisatoren aanwezig zijn. Arabella M. Wessels neemt het stokje van hen over.

Arabella heeft ruime ervaring met het organiseren van internationale congressen en sportvakanties. In de beginjaren van Marbella 4Days Walking is ze als één van de toenmalige sponsoren betrokken geweest bij de vierdaagse. “Ik heb enorm veel bewondering voor alles wat Hans en Clarie samen met het team van gepassioneerde en zeer kundige vrijwilligers op poten hebben gezet. Het is een fantastisch evenement en ik ben trots op het feit dat ze mij vertrouwen hun droom voort te zetten” aldus Arabella.  

Inschrijven voor dit jaar kan nog steeds op het plein zelf en via www.marbella4dayswalking.com De data voor volgend jaar zijn 6, 7, 8 en 9 oktober.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

300 miljard schuld

In meerdere van onze wekelijkse beleggersvideos op ons YouTube kanaal Hugo Investing, kwamen we er ook nu niet onderuit om het over China te hebben.

Wandelen langs de heksenkloof

Sinds juli 2021 heeft Andalusië een derde Nationaal Park: de Sierra de las Nieves. In mijn tijd als eigenaresse van Hotel La Posada del Angel

Verplicht online lesgeven

Drie jaar geleden spraken we met Miguel Novo Martín, docent lichamelijke opvoeding, over zijn werk. Net als iedereen zit hij nu ook thuis en geeft

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)