Adverteren bij ESpecial is maatwerk

U wilt uw bedrijf onder de aandacht brengen maar hoe gaat u dat precies doen? Kiest u voor geprinte media, sociale media, uw eigen website of een combinatie van de diverse mogelijkheden? Het binnenhalen van nieuwe klanten, onder de aandacht brengen van producten en diensten en het creëren van naamsbekendheid vereist een uitgekiende strategie. Via ESpecial Life kunt u het Nederlandstalige publiek aan de Costa del Sol bereiken op de manier die het beste bij uw doelstellingen past.

Offline & online
Met een advertentie in het magazine komt uw bericht bij duizenden mensen terecht. Niet alleen via de geprinte versie maar ook via onze site. Daar kan het magazine, waarin uw advertentie voorzien is van een link naar uw site, gedownload worden. Bovendien worden alle artikelen ook nog eens apart gepubliceerd en gepromoot zodat uw banner ook onder de aandacht komt.

Gecombineerde online promotie
U kunt nu via ESpecial Life ook diverse soorten online campagnes voeren. Die zijn specifiek gericht op het vergroten van het aantal volgers op Facebook en Instagram, het uitbreiden van uw database en het binnenhalen van klanten voor bijvoorbeeld restaurants of winkels.
Deze speciale acties worden via de kanalen van ESpecial Life verspreid en u kunt ze ook zelf op uw sociale media gebruiken. U bepaalt zelf uw targets en houdt daarmee ook zelf de kosten in de hand.

Meer weten?
We hebben ons volledig verdiept in alle mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en vertellen u daar graag meer over. Neem contact op met Marjan Schut: sales@especial-life.com