Adverteren bij ESpecial is maatwerk.

ESpecial Life bestaat sinds september 2014. Het magazine komt iedere 2 maanden uit met een oplage van 5.000 stuks. Het wordt verspreid op diverse punten waar veel Belgen en Nederlanders komen langs de kust tussen Nerja en Estepona en in enkele grotere dorpen in het binnenland. Bovendien zorgen we ervoor dat deelnemers van evenementen en clubbijeenkomsten een exemplaar mee kunnen nemen. Uw advertentie komt dus direct bij het Nederlandstalig publiek terecht.

Ieder uitgave is bovendien ook online te lezen op onze website. Ook daarin staat uw advertentie. Om extra traffic te genereren linken we vanaf onze facebookpagina naar de losse artikelen op onze site.  Vraag naar onze verschillende formules van adverteren en communiceren met de Belgen en Nederlanders aan de Costa del Sol.

U kunt bij ons op verschillende manieren adverteren. Zowel online als offline. Elke communicatie vraagt maatwerk om de boodschap goed bij de lezer te krijgen. Daarom hebben we verschillende formules en zoeken we de voor uw boodschap best passende techniek. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk een advertorial te plaatsen. Wij komen dan bij je langs voor een interview en maken vervolgens een artikel voor je op, geheel binnen de stijl van ESpecial Life. Wij hanteren verschillende formaten banners (advertentieruimtes) en tevens kun je tegen een geringe vergoeding je nieuwsitems door ons laten plaatsen.

Meer weten?

Neem contact op met Marjan Schut: sales@especial-life.com