Maatwerk

U wilt uw bedrijf onder de aandacht brengen maar hoe gaat u dat precies doen? Kiest u voor geprinte media, sociale media, uw eigen website of een combinatie van de diverse mogelijkheden? Het binnenhalen van nieuwe klanten, onder de aandacht brengen van producten en diensten en het creëren van naamsbekendheid vereist een uitgekiende strategie. Via ESpecial Life kunt u het Nederlandstalige publiek bereiken op de manier die het beste bij uw doelstellingen past.

Over Especial Life Magazine
Especial Life is het toonaangevende tijdschrift voor Nederlandstaligen in Spanje. Onze lezers zijn geïnteresseerd in diverse aspecten van het leven in Spanje. De artikelen van ESpecial gaan over cultuur, natuur, gastronomie, geschiedenis, bestemmingen voor een korte vakantie, wandelingen, achtergrondinformatie over het Spaanse leven en duurzaamheid.

Meer weten?
We hebben ons volledig verdiept in alle mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en vertellen u daar graag meer over. Neem contact op met Marjan Schut: sales@especial-life.com

Kwaliteit voorop

Al onze artikelen zijn geschreven door professionele schrijvers die alles onderzoeken en ervaren waar ze over schrijven. En het is vanwege deze inhoud dat lezers het tijdschrift bewaren voor als familie en vrienden langskomen. Onze ontwerpstijl is ‘clean’, gericht op mooie details en nuchter: een stijl die perfect past bij de eigenschappen van onze lezers.

Bekijk hier ons magazine.

Geen advertentieblaadje
Natuurlijk zijn adverteerders belangrijk voor het magazine. Dankzij hen kunnen we alle kosten betalen en kunnen de lezers gratis hun favoriete verhalen lezen.

Ons beleid is dat maximaal 35% van de pagina’s gebruikt mag worden voor advertenties. De content staat centraal en dat is precies waarom de lezer nou juist wèl het magazine meeneemt en ook bewaart.

Print
Elke twee maanden verspreiden we 5.000 exemplaren van het tijdschrift op zorgvuldig geselecteerde locaties waarvan we weten dat ze zowel door Nederlandse en Belgische inwoners als toeristen worden bezocht.

Afgezien van enkele dorpen in het binnenland van de provincie Málaga, wordt het blad voornamelijk verspreid in alle dorpen en steden tussen Nerja en Sabanillas.

De lezers van de versie in print
In de provincie Málaga alleen staan meer dan 20.000 Nederlandstalige inwoners officieel geregistreerd. Tweederde van hen geniet hier van het leven zonder te hoeven werken en over het algemeen zijn ze goed geïntegreerd in het Spaanse leven.

De stabiliteit van hun financiële situatie en de goede politieke betrekkingen tussen Spanje, België en Nederland maakt dit publiek tot een interessante doelgroep.

Online
Op onze website staat een digitale kopie van al onze magazines. Daarnaast publiceren we alle artikelen ook apart, per rubriek.

En dan is er ook nog speciale ‘online only content’ voor leuke nieuwtjes van onze adverteerders, evenementen en achtergrondinformatie over actueel nieuws.

Social
Alle inhoud wordt gepromoot op Facebook. Onze website heeft meer dan 4.000 bezoeken (uit heel Spanje, Nederland en België) per maand, op Facebook hebben we meer dan 1.380 actieve volgers.

Als er een nieuw magazine uit is, of we hebben meerdere nieuwe artikelen op onze site gepublicteerd, sturen we een mail naar onze lezers. Op die manier hoeven ze niets te missen.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)