Uit eten als vanouds

Buiten de deur eten is in deze tijd meer dan ooit een win-win situatie. Je hoeft zelf niet te koken en af te wassen én je steunt de lokale ondernemers. Dus trek je beste pak aan en ga op stap!

De Costa del Sol biedt liefhebbers van culinaire hoogstandjes een keur aan restaurants. Of je nu een eenvoudige tapaslunch wilt of een uitgebreid diner: de koks en het bedienend personeel zorgen er met liefde voor dat je een lekkere maaltijd voorgeschoteld krijgt. Wil je toch liever thuis eten? Vrijwel alle restaurants bieden tegenwoordig afhaalmaaltijden aan of hebben een bezorgservice!

Traditie en passie in elk gerecht
Bij Gastrobar San Francisco in Marbella leeft chef Javier Ponte zijn creativiteit en passie uit in de keuken. Hij gebruikt producten uit de diverse regio’s van Spanje om heerlijke gerechten te maken die bovendien ook nog met je tafelgenoten kunnen worden gedeeld.
Je kunt er op het terras zitten maar het restaurantgedeelte heeft ook grote deuren die, als het niet te koud is, open staan.

Het Restaurant Paellas y más in Marbella biedt traditionele gerechten, bereid met regionale producten. Gespecialiseerd in paella’s, fideua’s, Iberische ham en worst, evenals een grote selectie salades en zeevruchten. Paellas y más heeft verschillende ruimtes; een groot en zonnig terras, een bar, een overdekt restaurant ideaal voor romantische diners voor twee, zakenlunches, feesten en evenementen of privéfeesten.

Lezers van ESpecial Life krijgen als welkomstdrankje een glas cava voor de lunch of het diner aangeboden!

www.sanfranciscomarbella.com
www.restaurantepaellasymas.com

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Orde op zaken

Het team van Professional Law International werkt gewoon door, vanuit huis en voortdurend in contact met elkaar en onze klanten. Op die manier blijven we

Málaga in de 21e eeuw

Als je een wandeling door het stadscentrum van Málaga maakt zie je duidelijk dat de stad uitermate populair is: op elk tijdstip van de dag,

sander klomp

El Tijeritas

“Weten jullie wie ik ben?” vraagt de man aan het echtpaar dat een tafeltje verderop zit. Hij is klein en iel en het toupetje op

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)