Tulpenborrel 2022

Op dinsdagavond 14 juni organiseert Businessclub Ellas, na drie jaar afwezigheid, opnieuw de Tulpenborrel waarbij Nederlandstalige zakenvrouwen, werkzaam aan de Costa del Sol, met elkaar kennis kunnen maken om een zakelijke en/of vriendschappelijke band op te bouwen. Het is ons gelukt een mooi programma samen te stellen in samenwerking met de hotelgroep Ciudadela Marbella. Dit bedrijf is onlangs begonnen met de exploitatie van een drietal nieuwe boutiquehotels in het oude centrum van Marbella.

Wil je graag een uitnodiging voor de Tulpenborrel ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris van Ellas door een mail te sturen aan contact@ellas-spanje.com.

Voor meer informatie over het event: https://ellas-spanje.com/ellas-tulpenborrel-2022/

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Olijfolie, het vloeibare goud

Heuvelachtige velden met eindeloze rijen olijfbomen, de mosgroene bladkleur contrasterend met de bruine, droge aarde. De vruchten met een uitgebreid palet aan kleuren, variërend van

Help, mijn oren suizen!

Een voortdurend gesuis in de oren heeft eigenlijk niet zo veel met het gehoor zelf te maken. Het is een probleem van het zenuwstelsel. Tinnitus

Biologische markten in Málaga

Biologische producten zijn vaak smaakvoller, gezonder, seizoensgebonden en komen van dichtbij. Met consumptie ervan geef je de wereld een klein zetje in de goede richting.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)