Tulpenborrel 2022

Op dinsdagavond 14 juni organiseert Businessclub Ellas, na drie jaar afwezigheid, opnieuw de Tulpenborrel waarbij Nederlandstalige zakenvrouwen, werkzaam aan de Costa del Sol, met elkaar kennis kunnen maken om een zakelijke en/of vriendschappelijke band op te bouwen. Het is ons gelukt een mooi programma samen te stellen in samenwerking met de hotelgroep Ciudadela Marbella. Dit bedrijf is onlangs begonnen met de exploitatie van een drietal nieuwe boutiquehotels in het oude centrum van Marbella.

Wil je graag een uitnodiging voor de Tulpenborrel ontvangen? Neem dan contact op met de secretaris van Ellas door een mail te sturen aan contact@ellas-spanje.com.

Voor meer informatie over het event: https://ellas-spanje.com/ellas-tulpenborrel-2022/

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

tropisch fruit

Tropisch fruit uit La Axarquía

Het landschap in de streek La Axarquía (Málaga) en langs de Costa Tropical (Granada) is ingrijpend veranderd. Enkele tientallen jaren geleden sierden voornamelijk olijfbomen, amandelbomen

Zelf pizza bakken

Zelf op je terras een pizza bakken, lekkerder kan het niet. Bij De Tropen kun je vanaf nu je eigen buitenoven van het Italiaanse ALFA

Testamentaire bevoegdheid

Volgens de wet mag niet iedereen een testament opmaken of getuige zijn bij het ondertekenen van een testament. Wie wel, wie niet en waarom niet?

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)