Samen altijd beter

Ondernemers aan de Costa del Sol doen zaken met allerlei andere nationaliteiten, maar toch is het prettig om zo nu en dan samen te komen met mensen die dezelfde culturele achtergrond hebben.

Ellas is een netwerk voor Nederlandstalige vrouwelijke ondernemers in de provincie Málaga. De leden zijn allemaal zakenvrouwen, sommigen van hen runnen een bedrijf met personeel, anderen zijn zelfstandig ondernemer en we hebben ook leden die een managementfunctie bij een bepaald bedrijf.

Ieder heeft een eigen vakgebied, ervaringen en netwerken waar je uit kunt putten. Buiten dat hebben de leden ook vaak onderling contact, omdat ze samenwerken aan een project of bijvoorbeeld hun belastingzaken door een ander lid laten afhandelen.

Elke tweede dinsdag van de maand ontmoeten we elkaar, om een lichte maaltijd te delen en dan is er een bepaald thema of een activiteit die inhoud aan de avond geeft.

Heb je interesse je bij Ellas aan te sluiten, stuur dan een bericht aan:
contact@ellas-spanje.com voor meer informatie.


www.ellas-spanje.com

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

De bejaarde kat

De meeste katten eigenaren realiseren zich niet dat katten veel sneller oud worden dan mensen en als de kat dan geleidelijk problemen begint te krijgen,

Originele kunst

Met liefde gemaakt Volgens Wikipedia is kunst de bewuste creatie van iets moois of betekenisvols met behulp van vaardigheid en verbeelding. Dat klinkt logisch, maar

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)