Samen altijd beter

Ondernemers aan de Costa del Sol doen zaken met allerlei andere nationaliteiten, maar toch is het prettig om zo nu en dan samen te komen met mensen die dezelfde culturele achtergrond hebben.

Ellas is een netwerk voor Nederlandstalige vrouwelijke ondernemers in de provincie Málaga. De leden zijn allemaal zakenvrouwen, sommigen van hen runnen een bedrijf met personeel, anderen zijn zelfstandig ondernemer en we hebben ook leden die een managementfunctie bij een bepaald bedrijf.

Ieder heeft een eigen vakgebied, ervaringen en netwerken waar je uit kunt putten. Buiten dat hebben de leden ook vaak onderling contact, omdat ze samenwerken aan een project of bijvoorbeeld hun belastingzaken door een ander lid laten afhandelen.

Elke tweede dinsdag van de maand ontmoeten we elkaar, om een lichte maaltijd te delen en dan is er een bepaald thema of een activiteit die inhoud aan de avond geeft.

Heb je interesse je bij Ellas aan te sluiten, stuur dan een bericht aan:
contact@ellas-spanje.com voor meer informatie.


www.ellas-spanje.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Surf mee op de grijze golf

Grijs haar betekent dat je ouder wordt maar dat betekent al lang niet meer dat je dan ook meteen truttig moet worden. Dat was bij

Happy burgemeester

Eind 2013 was Marbella een van de eerste gemeenten ter wereld die een promotievideo op sociale media publiceerde met het liedje ‘Happy’ van Pharrell Williams.

wijn

Pelgrimstocht naar wijn

Santiago de Compostella is een eeuwenoud pelgrimsoord, omdat hier volgens de legende de apostel Sint Jakob (San Jacobo in het Spaans) begraven ligt. Pelgrimsroutes uit

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)