Samen altijd beter

Ondernemers aan de Costa del Sol doen zaken met allerlei andere nationaliteiten, maar toch is het prettig om zo nu en dan samen te komen met mensen die dezelfde culturele achtergrond hebben.

Ellas is een netwerk voor Nederlandstalige vrouwelijke ondernemers in de provincie Málaga. De leden zijn allemaal zakenvrouwen, sommigen van hen runnen een bedrijf met personeel, anderen zijn zelfstandig ondernemer en we hebben ook leden die een managementfunctie bij een bepaald bedrijf.

Ieder heeft een eigen vakgebied, ervaringen en netwerken waar je uit kunt putten. Buiten dat hebben de leden ook vaak onderling contact, omdat ze samenwerken aan een project of bijvoorbeeld hun belastingzaken door een ander lid laten afhandelen.

Elke tweede dinsdag van de maand ontmoeten we elkaar, om een lichte maaltijd te delen en dan is er een bepaald thema of een activiteit die inhoud aan de avond geeft.

Heb je interesse je bij Ellas aan te sluiten, stuur dan een bericht aan:
contact@ellas-spanje.com voor meer informatie.


www.ellas-spanje.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Monumentale steden Úbeda & Baeza

Andalusië heeft een rijk verleden. Overal zie je daar nog de tastbare overblijfselen van. In de provincie Jaén liggen de steden Úbeda en Baeza. Beiden

Verplicht online lesgeven

Drie jaar geleden spraken we met Miguel Novo Martín, docent lichamelijke opvoeding, over zijn werk. Net als iedereen zit hij nu ook thuis en geeft

Heerlijk die zon!

De toeristische naam voor de provincie Málaga is de Costa del Sol, de zon is absoluut een reden waarom het zo prettig wonen is hier.

Inflatie, rente & beleggen

Belegt u en/of volgt u het economisch nieuws, dan gaat het hoofdzakelijk over inflatie, rente en hoe centrale overheden daarmee omgaan. Al het nieuws daargelaten,

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)