Rondreis Marokko & vakantiebeurs

Van donderdag 12 januari tot en met zondag 15 januari 2023 staan we weer op de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook wij van Iberocamper zijn weer van de partij. Dit keer met een bijzonder tintje want we bestaan volgend jaar 15 jaar! Kom gerust een bezoekje brengen en laat u informeren over het huren van uw droomcamper. Of stel met ons een mooie reisroute samen door Spanje en Portugal!

De openingstijden van de beurs zijn dagelijks van 9.30 – 17.30 uur (zaterdag tot 20.00 uur). U vindt ons op: Stand 07 B024. Tijdens de beurs zijn wij in Mijas ook gewoon geopend.

Rondreizen
Iberocamper heeft de mooiste routes voor een geslaagde Fly & Drive voor u uitgezocht! Maak een mooie camperrondreis door het prachtige Andalusië. Of door het groene Extremadura of misschien wel het noorden? Of combineer Spanje met Portugal of zelfs Marokko, keuze genoeg. Laat u inspireren door onze selectie op de website!

Groepsreizen Marokko
Dit jaar zijn wij een samenwerking gestart met het Nederlandse bedrijf Expedition Far East en is het vanaf 2023 mogelijk met een van onze huurcampers deel te nemen aan één van de vele Marokko rondreizen die zij organiseren. De ideale manier om op uw gemak dit schitterende land te ontdekken!

Iberocamper by Spanjecamper
www.iberocamper.com
www.spanjecamper.nl

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Gevoelige snaar

Als je aan flamenco denkt, zie je waarschijnlijk meteen mensen met gitzwart haar en donkerbruine ogen voor je. Dansers, zangers en musici die hun diepste

Wijnen uit Murcia

Deze keer gaan we wat verder weg voor een goed glas wijn: we bezochten onze favoriete bodega’s in de wijngebieden van Murcia. Het is altijd

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)