Rondreis Marokko & vakantiebeurs

Van donderdag 12 januari tot en met zondag 15 januari 2023 staan we weer op de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook wij van Iberocamper zijn weer van de partij. Dit keer met een bijzonder tintje want we bestaan volgend jaar 15 jaar! Kom gerust een bezoekje brengen en laat u informeren over het huren van uw droomcamper. Of stel met ons een mooie reisroute samen door Spanje en Portugal!

De openingstijden van de beurs zijn dagelijks van 9.30 – 17.30 uur (zaterdag tot 20.00 uur). U vindt ons op: Stand 07 B024. Tijdens de beurs zijn wij in Mijas ook gewoon geopend.

Rondreizen
Iberocamper heeft de mooiste routes voor een geslaagde Fly & Drive voor u uitgezocht! Maak een mooie camperrondreis door het prachtige Andalusië. Of door het groene Extremadura of misschien wel het noorden? Of combineer Spanje met Portugal of zelfs Marokko, keuze genoeg. Laat u inspireren door onze selectie op de website!

Groepsreizen Marokko
Dit jaar zijn wij een samenwerking gestart met het Nederlandse bedrijf Expedition Far East en is het vanaf 2023 mogelijk met een van onze huurcampers deel te nemen aan één van de vele Marokko rondreizen die zij organiseren. De ideale manier om op uw gemak dit schitterende land te ontdekken!

Iberocamper by Spanjecamper
www.iberocamper.com
www.spanjecamper.nl

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Fit op de bank hangen

Bewegen is goed voor de mens. Dat weet iedereen zo langzamerhand wel. Nu is na een lange werkdag de bank soms verleidelijker dan de sportschool.

De microchip

In heel Spanje is de microchip verplicht voor honden, katten, fretten en paarden. De microchip is een kleine transponder die door middel van een naald

In een hoekje met een boekje

Marion Hoogwegt woont al jaren in Spanje en heeft onlangs haar tweede boek geschreven, ‘Pilaar van mijn leven.’ Deze vlot te lezen roman gaat niet

Crypto art

Wie weet wat crypto art is, steek je hand op! Dat zullen er niet veel zijn…. de wereld van digitale kunst is nog ontzettend nieuw.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)