Lekker slapen

In deze rare tijd vliegen de adviezen om je oren om zoveel mogelijk gezond te blijven: een gezonde levensstijl bestaande uit regelmaat, goede voeding, beweging, een minimum aan stress én… een goede nachtrust!

De eerste zaken zijn duidelijk maar wat is een goede nachtrust? En hoe krijg je die voor elkaar? Je slaapt absoluut beter als je je aan de eerste zaken houdt maar als je dan vervolgens op een matras gaat liggen dat niet voldoende ondersteuning, en dus ontspanning voor je hele lichaam, biedt kun je behoorlijk brak opstaan. En dan heb je geen zin meer om te sporten of gezond te eten…

Matrasproducenten houden allemaal dezelfde principes aan als het gaat om de aanschaf van een goed matras: de houdbaarheidsdatum van een matras, hoe het beste een matras kan worden gekozen bij een reeds bestaande bodem, hoe bepalend uw gewicht is bij de hardheid van uw nieuwe matras en welke lengtemaat u dient te kiezen bij uw eigen lengte.

Kees Diks in Torremolinos is één van die matrasproducenten die zowel in Spanje als in Nederland matrassen levert. Hij staat elke ochtend weer uitgerust op. “Waarom u -juist in déze tijd- eens serieus zou moeten denken aan het aanschaffen van een nieuw matras? Simpelweg omdat je er helemaal blij van wordt: drukpunten en vermoeidheid verdwijnen direct en het gevoel na de eerste nacht dat je lichaam weer eens écht ´gedragen´ wordt snakken naar de volgende nacht en naar de daaropvolgende…” In de showroom in Torremolinos kun je uitgebreid advies krijgen en zélf de matrassen uitproberen.

www.rogerslinnerie.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)