Lekker eten met vrienden

Of je nu uit eten gaat met je partner, vrienden of familie, als chef-kok Javier Ponte voor je kookt heb je gegarandeerd een smakelijke maaltijd.

Javier is de samensteller van de menu’s van de restaurants Paella’s y más en San Francisco Marbella. Zijn teams van koks maken de uitgelezen gerechten voor elke gelegenheid.

Paella’s y más is een modern urban restaurant waar je van verfijnde Spaanse gerechten kunt genieten. Alles wordt gemaakt met verse producten uit de regio. De specialiteiten zijn diverse soorten paella’s, gegrild vlees, salades en zeevruchten. Het restaurant heeft een groot zonnig terras, en een bar. Het is uitstekend geschikt voor een romantisch diner, een zakenlunch en feestelijke bijeenkomsten.

San Francisco Marbella, is een gezellige gastro cocktail bar in het centrum van Marbella. Op het menu staat een uitgebreide selectie tapas om te delen, de specialiteit is gegrild vlees en vis. De cocktail bar is de perfecte plek om met collega’s, vrienden of familie het glas te heffen op de feestdagen.

Beide restaurants hebben speciale groepsarrangementen en Oudjaarsmenu’s. Hoogste tijd om te reserveren!

www.restaurantepaellasymas.com
www.sanfranciscomarbella.com

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Volop natuur in Doñana

Het fijne van wonen in Zuid-Spanje is dat er zoveel leuke bestemmingen in de buurt zijn voor een korte vakantie. We trokken er een paar

Beter in beeld

Seeeze is uw one-stop-shop voor vastgoed presentatie aan de Costa del Sol, zowel voor de makelaar als de huiseigenaar. Met innovatie, klantvriendelijkheid en creativiteit hoog

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)