Zomers borrelen in het Nederlands

In hartje Málaga, naast het Teatro Cervantes, is restaurant Vino Mio. Van woensdag tot en met zondag kun je daar genieten van allerlei heerlijke gerechten op hun terras of onder het genot van een flamenco show.En… één keer per maand eert Vino Mio de Nederlandse komaf van eigenaresse Hélène Mostertman.

Inmiddels traditie voor de Nederlandstalige Málaga-liefhebber
Elke eerste donderdag van de maand is het terras van Vino Mio dé ontmoetingsplek voor Nederlanders. Tussen 18.00 en 19.30 uur krijg je 20% korting op de drankjes. En op de tapakaart vind je onder andere, voor de gelegenheid, bitterballen van Van Dobbe en frikandeletjes.

Begin de zwoele zomeravond in de bruisende stad met deze borrel, reserveren kan via whatsapp of door te bellen met Hélène: 0034 615 689570.

 

www.restaurantevinomio.es

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Borrelen aan de Paseo

Na twee jaar was het weer tijd voor de zomerborrel van Euro Economics bij restaurant Garum aan de Paseo Marítimo in Marbella. Ruim honderd genodigden

Allergisch voor rupsen

Het is weer voorjaar dus de rupsen trekken er weer in hele processies op uit. Vandaar natuurlijk ook hun naam. De dennenboom processierups (oruga processionaria)

De weelderige, zoete wijnen van Málaga

Málaga is één van oudste wijnbouwgebieden ter wereld. Bijna 3.000 jaar geleden stichtten de Feniciërs de stad Málaga en brachten de Moscatel de Alejandría wijnstokken

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)