Zelf pizza bakken

Zelf op je terras een pizza bakken, lekkerder kan het niet. Bij De Tropen kun je vanaf nu je eigen buitenoven van het Italiaanse ALFA Forni aanschaffen.

De Tropen S.L.U. importeert en distribueert momenteel hoogwaardige buitenmeubelen in Spanje. Daarnaast is er in Vélez-Málaga een grote expositie van 13.000m2 waar klanten de uitgebreide collectie kunnen bekijken en uitproberen. Daar komt dan dus nu ook een afdeling met de pizza-ovens van ALFA Forni,de grootste producent van ovens voor huishoudelijk gebruik, bij.

Via het netwerk van partners en contacten dat De Tropen in heel Spanje h eeft, zal ALFA Forni zijn aanwezigheid op de markt van huishoudelijke pizzaovens kunnen versterken.“Wij geloven dat de producten van ALFA een groot potentieel hebben voor de Spaanse markt. Beide bedrijven zullen zeker profiteren van deze samenwerking” aldus Marcel Kluijtmans, CEO van De Tropen S.L.U.

Over De Tropen
De Tropen, opgericht in 1996, is specialist in buitenmeubelen. Het staat bekend om zijn goede service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hecht veel waarde aan klanttevredenheid. De missie van het bedrijf is om tuinen, terrassen en balkons in Spanje te verbeteren met zijn originele en innovatieve collectie buitenproducten.

www.alfaforni.com

www.detropen.es

Photo by Nik Owens on Unsplash

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Digital nomad in Sierra de Segura

Allerlei toeristische bestemmingen aan de Costa del Sol hebben de afgelopen jaren geprobeerd een nieuw type toerist te trekken: de ‘digital nomad’. Na een dag

Fit op de bank hangen

Bewegen is goed voor de mens. Dat weet iedereen zo langzamerhand wel. Nu is na een lange werkdag de bank soms verleidelijker dan de sportschool.

Hugo nodigt je uit

Hugo Investing nodigt iedereen die meer wil weten over beleggen uit voor een nieuwe serie events. De agenda voor dit najaar is goedgevuld met bijeenkomsten,

Meemigreren

Als je ouders besluiten om een nieuw leven op te bouwen in Spanje heb je als kind geen keus: je moet mee. Hoe kijken kinderen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)