Zelf pizza bakken

Zelf op je terras een pizza bakken, lekkerder kan het niet. Bij De Tropen kun je vanaf nu je eigen buitenoven van het Italiaanse ALFA Forni aanschaffen.

De Tropen S.L.U. importeert en distribueert momenteel hoogwaardige buitenmeubelen in Spanje. Daarnaast is er in Vélez-Málaga een grote expositie van 13.000m2 waar klanten de uitgebreide collectie kunnen bekijken en uitproberen. Daar komt dan dus nu ook een afdeling met de pizza-ovens van ALFA Forni,de grootste producent van ovens voor huishoudelijk gebruik, bij.

Via het netwerk van partners en contacten dat De Tropen in heel Spanje h eeft, zal ALFA Forni zijn aanwezigheid op de markt van huishoudelijke pizzaovens kunnen versterken.“Wij geloven dat de producten van ALFA een groot potentieel hebben voor de Spaanse markt. Beide bedrijven zullen zeker profiteren van deze samenwerking” aldus Marcel Kluijtmans, CEO van De Tropen S.L.U.

Over De Tropen
De Tropen, opgericht in 1996, is specialist in buitenmeubelen. Het staat bekend om zijn goede service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hecht veel waarde aan klanttevredenheid. De missie van het bedrijf is om tuinen, terrassen en balkons in Spanje te verbeteren met zijn originele en innovatieve collectie buitenproducten.

www.alfaforni.com

www.detropen.es

Photo by Nik Owens on Unsplash

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Orde op zaken

Het team van Professional Law International werkt gewoon door, vanuit huis en voortdurend in contact met elkaar en onze klanten. Op die manier blijven we

Wandelen in groen Grazalema

Het landschap bij het dorpje Grazalema ziet eruit alsof een reus een enorm rotsblok heeft verkruimeld en uitgestrooid over de opvallend groene en boomrijke bergflanken.

28 mei – gelukkige cumpleaños

Gisteravond zat ik nog tot laat buiten, onder een prachtige sterrenhemel en met het requiem van Mozart op de achtergrond, een beetje te mijmeren. Ik

Handen uit de mouwen

Het voorjaar is aangebroken dus is het tijd om alvast te denken wat we deze zomer willen eten. We gaan voor de ontbijtjes met fruit

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)