Wat een mooi kleedje!

De koudere avonden komen er ook in Spanje weer aan, en wat is er dan fijner dan op de bank kruipen met een goede plaid om je favoriete serie te kijken of met een spannend boek?

Plaids zijn echter niet alleen heerlijk om onder weg te kruipen. Wanneer ze niet gebruikt worden vormen ze, mooi gedrapeerd over de bank, een decoratief item binnen het interieur.

Het gebruik van een plaid blijft echter niet beperkt tot binnenshuis maar biedt ook een perfecte uitkomst om tijdens een beetje kille avond, op terras of in de tuin, nét iets langer van een kopje koffie of thee in de buitenlucht te genieten.

Daarom hebben we voor u een prachtige plaid opgenomen in ons assortiment. Gemaakt van 40% Bamboe en 60% Viscose. Geproduceerd in Florence, Italië, met gebruik van alleen de beste en fijnste garens. Vrij van nare chemicaliën en pesticiden is deze plaid tevens extreem zacht en knuffelig.

Een plaid staat voor knusse momenten en moet dus zeker niet te kort zijn. Niks zo vervelend als een plaid waar je voeten onderuit steken. Vandaar dat onze plaids extra groot zijn, 150 bij maar liefst 220cm. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren voor slechts €99,95.

www.sofasbykeesdiks.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Relaxed Spaans leren

De winteravonden en hier en daar een regenachtige dag zijn perfect op lekker op de bank te hangen en een serie of film te kijken.

Macho’s & homo’s

het kleurrijke verleden van Torremolinos In Spanje hebben mensen die zich aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht veel langer dan in bijvoorbeeld Nederland of België, problemen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)