Vier dagen wandelen en feesten

Van 5 tot en met 8 oktober is het weer zover: duizenden mensen uit de hele wereld komen naar Marbella om vier dagen lang te wandelen. Elke dag lopen ze een nieuwe route van 10, 20 of 30 kilometer door de stad, de buitenwijken en de omliggende natuur. Als ze terugkomen in de Walking Village op de Plaza del Mar is het tijd voor een feestje. Liefhebbers kunnen tot vroeg in de avond genieten van livemuziek tijdens Marbella 4Days Fiesta. Natuurlijk is er een uitgebreid aanbod aan eten en drinken op het plein aanwezig.

Behalve de vernieuwde routes van 10, 20 en 30 kilometer zijn er dit jaar op zaterdag twee nieuwe routes. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de Cudeca Charity Walk van 5 kilometer of hun eigen afstand lopen en een donatie van 10 euro doen. Het geld gaat direct en in z’n geheel naar Cudeca.

Voor de goed getrainde wandelaar die smalle paadjes in de bergen niet schuwt, is er de Challenge Roca Route van ruim twintig kilometer. Omdat deze route door beschermd natuurgebied gaat is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Meer informatie:
www.marbella4dayswalking.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)