Omhelzen, ook al is het digitaal!

Eén van de dingen die we het meest missen dit jaar is het persoonlijk contact met andere mensen. Een omhelzing, een hand op de arm of een aai over het hoofd. Of even het vliegtuig pakken om familie en vrienden in Nederland of België op te zoeken.

Gelukkig hebben we tegenwoordig wél de luxe van internet: we bellen, mailen, appen, Facetimen en Skypen met iedereen over de hele wereld. In ieder geval even de glimlach van een geliefde zien, het nieuwe bankstel bewonderen of samen op afstand koken, het kan allemaal.

En juist omdat we dat met z’n allen zoveel meer zijn gaan doen komen veel mensen erachter dat hun smartphone en computer niet helemaal up to date zijn. Gelukkig kun je aan de Costa del Sol Nederlandstalige hulp inschakelen voor een update, reparatie of aankoop van een nieuwe computer, tablet of laptop.

Electronbox in Fuengirola heeft tot half december een Nederlandstalige medewerker in dienst om residenten hier te helpen met hun apparaten. Daarna kunt u in het Engels bij hen terecht. Ook als u liever niet het huis uit wilt kunt u bij hen terecht. Ze komen bij u thuis of helpen u via een verbinding op afstand.

www.electronbox.net

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Inflatie, inflatie, inflatie

Niet alleen in beleggersland, maar in het gehele land, nee in de gehele wereld gaat het er geen nieuwsitem voorbij, zonder dat inflatie wordt aangehaald.

Extra hond

Uw hond heeft meer lichaamsdelen dan u waarschijnlijk had vermoed. Natuurlijk hebben ze een ruggengraat, nagels, tanden en ogen. Maar de lichaamsbouw van een hond

Kerstverlichting uit Andalusië

Het seizoen van de donkere dagen is weer aangebroken. In de steden en dorpen schittert de kerstverlichting van begin december tot na Driekoningen in de

joyce

Sterrenstof

Nadat er voor de zoveelste keer negatieve berichten over jongeren in de media verschenen was ik het zat. Ik draag de jongeren in het algemeen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)