Omhelzen, ook al is het digitaal!

Eén van de dingen die we het meest missen dit jaar is het persoonlijk contact met andere mensen. Een omhelzing, een hand op de arm of een aai over het hoofd. Of even het vliegtuig pakken om familie en vrienden in Nederland of België op te zoeken.

Gelukkig hebben we tegenwoordig wél de luxe van internet: we bellen, mailen, appen, Facetimen en Skypen met iedereen over de hele wereld. In ieder geval even de glimlach van een geliefde zien, het nieuwe bankstel bewonderen of samen op afstand koken, het kan allemaal.

En juist omdat we dat met z’n allen zoveel meer zijn gaan doen komen veel mensen erachter dat hun smartphone en computer niet helemaal up to date zijn. Gelukkig kun je aan de Costa del Sol Nederlandstalige hulp inschakelen voor een update, reparatie of aankoop van een nieuwe computer, tablet of laptop.

Electronbox in Fuengirola heeft tot half december een Nederlandstalige medewerker in dienst om residenten hier te helpen met hun apparaten. Daarna kunt u in het Engels bij hen terecht. Ook als u liever niet het huis uit wilt kunt u bij hen terecht. Ze komen bij u thuis of helpen u via een verbinding op afstand.

www.electronbox.net

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Huisdieren hebben gevoel

Tot voor kort werden huisdieren voor de wet als onroerend goed gekwalificeerd. Maar door een nieuwe wet wordt nu duidelijk gesteld dat ook dieren gevoel

Terugkijken

‘Of we stoppen met erover praten, of we gaan het gewoon doen!’ we kijken elkaar aan en schieten allebei in de lach. O jee, we

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)