Omhelzen, ook al is het digitaal!

Eén van de dingen die we het meest missen dit jaar is het persoonlijk contact met andere mensen. Een omhelzing, een hand op de arm of een aai over het hoofd. Of even het vliegtuig pakken om familie en vrienden in Nederland of België op te zoeken.

Gelukkig hebben we tegenwoordig wél de luxe van internet: we bellen, mailen, appen, Facetimen en Skypen met iedereen over de hele wereld. In ieder geval even de glimlach van een geliefde zien, het nieuwe bankstel bewonderen of samen op afstand koken, het kan allemaal.

En juist omdat we dat met z’n allen zoveel meer zijn gaan doen komen veel mensen erachter dat hun smartphone en computer niet helemaal up to date zijn. Gelukkig kun je aan de Costa del Sol Nederlandstalige hulp inschakelen voor een update, reparatie of aankoop van een nieuwe computer, tablet of laptop.

Electronbox in Fuengirola heeft tot half december een Nederlandstalige medewerker in dienst om residenten hier te helpen met hun apparaten. Daarna kunt u in het Engels bij hen terecht. Ook als u liever niet het huis uit wilt kunt u bij hen terecht. Ze komen bij u thuis of helpen u via een verbinding op afstand.

www.electronbox.net

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Roadtrip La Axarquía

De schitterende omgeving van Málaga leent zich goed voor het maken van boeiende trips met de auto. Van de talloze mogelijkheden die er zijn leek

Olijfolie, het vloeibare goud

Heuvelachtige velden met eindeloze rijen olijfbomen, de mosgroene bladkleur contrasterend met de bruine, droge aarde. De vruchten met een uitgebreid palet aan kleuren, variërend van

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)