Met bus naar Ronda

Geslaagd zijn voor je opleiding is leuk, maar wat doe je daarna? De enige die écht niet lijkt te weten wat ze nu wil, is Rowan. Maar met wie praat je daarover? En hoe kom je erachter wat de beste volgende stap is?

Na een tip over een baantje, trekt ze haar stoute schoenen aan en solliciteert op een vacature in Spanje. Of ze binnen twee weken kan beginnen… Slik!

Alsof dat niet avontuurlijk genoeg is, besluit Rowan de bus naar Ronda te nemen, een stadje zo’n 1.5 uur rijden van haar werkplek vandaan. Van het een komt het ander: wat een kort tripje zou zijn, wordt een fantastische reis vol avonturen.

Het boek is geïnspireerd op het verhaal van een oud stagiair van auteur Joyce van Ombergen-Jong. Wanneer de ‘echte Rowan’ op maandagochtend over haar spontane reis vertelt, plant ze een zaadje bij Joyce: ‘De Bus naar Ronda – een avontuurlijk tussenjaar’ is geboren. De young adult roman en adventure guide for dummies in één, geeft inspiratie en (tussen de lijntjes door) handvatten om eigen keuzes te leren maken. Want zelfs de langste reis begint met de eerste stap, –of met een verre busreis.

Uitgeverij: Your Journey
ISBN: 9789090329413

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Wandelfeest

Niet meer weg te denken uit de jaarlijkse agenda van wandelliefhebbers: Marbella 4Days Walking. Dit jaar vindt de tiende editie plaats, een jaartje later dan

De geiten eten gewoon door

In 2017 publiceerden we in de reeks Vida española een interview met geitenhouder en kaasmaker Juan Ocaña Mateo van Quesos Sierra Crestellina in Casares. Geiten

De mores van gitanos

Absalom Hernandez Jimenez (42) is flamencozanger. Met een stem waar veel zangers jaloers op kunnen zijn. Hij is daarnaast evangelist, werknemer bij Punto Limpio en

Testamentaire bevoegdheid

Volgens de wet mag niet iedereen een testament opmaken of getuige zijn bij het ondertekenen van een testament. Wie wel, wie niet en waarom niet?

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)