Lustrum dus nieuwe winkel

Roger´s Linnerie in Torremolinos bestaat dit jaar alweer 5 jaar! Roger Weijerman en Kees Diks blijken een gat in de markt te hebben gevonden. Na een verdubbeling van de bestaande winkelruimte openen ze dit voorjaar een nieuwe winkel, op loopafstand van de beddenzaak. In de nieuwe winkel worden de Bornelli bankstellen verkocht.

In de afgelopen jaren is gebleken dat de combinatie van Nederlandse degelijkheid met mediterrane elegantie zeer geliefd is. Klanten wilden niet alleen bedtextiel van hoge kwaliteit maar ook een goed bed dus kroop zakenpartner en beddesigner Kees Diks achter de tekentafel en vond hij in Sevilla een geschikte fabriek waar hij reeds 4 jaar zijn eigen atelier heeft en zijn Bornelli boxsprings ontwerpt en in eigen beheer produceert.

Slapen in een goed bed is prettig, maar volgens goede Spaanse gewoonte slaap je de siësta op een bank. En die moet dan ook wel lekker liggen (en zitten natuurlijk). De banken van Bornelli worden volledig handgemaakt, afgewerkt met de meest luxe stoffering en zijn te koop in de nieuwe winkel.

Bent u al een beetje nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op met bedrijfsleider Chris Gidding: (0034) 693737012


www.rogerslinnerie.com

 

Foto: Adrian Swancar

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Geen hand voor ogen

Tijdens een hoorcollege in het 5e jaar van Diergeneeskunde kregen we een filmpje van een hond te zien. We zagen een Yorkshire terrier los in

Lekker eten met vrienden

Of je nu uit eten gaat met je partner, vrienden of familie, als chef-kok Javier Ponte voor je kookt heb je gegarandeerd een smakelijke maaltijd.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)