Lustrum dus nieuwe winkel

Roger´s Linnerie in Torremolinos bestaat dit jaar alweer 5 jaar! Roger Weijerman en Kees Diks blijken een gat in de markt te hebben gevonden. Na een verdubbeling van de bestaande winkelruimte openen ze dit voorjaar een nieuwe winkel, op loopafstand van de beddenzaak. In de nieuwe winkel worden de Bornelli bankstellen verkocht.

In de afgelopen jaren is gebleken dat de combinatie van Nederlandse degelijkheid met mediterrane elegantie zeer geliefd is. Klanten wilden niet alleen bedtextiel van hoge kwaliteit maar ook een goed bed dus kroop zakenpartner en beddesigner Kees Diks achter de tekentafel en vond hij in Sevilla een geschikte fabriek waar hij reeds 4 jaar zijn eigen atelier heeft en zijn Bornelli boxsprings ontwerpt en in eigen beheer produceert.

Slapen in een goed bed is prettig, maar volgens goede Spaanse gewoonte slaap je de siësta op een bank. En die moet dan ook wel lekker liggen (en zitten natuurlijk). De banken van Bornelli worden volledig handgemaakt, afgewerkt met de meest luxe stoffering en zijn te koop in de nieuwe winkel.

Bent u al een beetje nieuwsgierig? Neem dan gerust contact op met bedrijfsleider Chris Gidding: (0034) 693737012


www.rogerslinnerie.com

 

Foto: Adrian Swancar

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

buffalo

18 maart – sociaal wezen

Gisteren was een dag om te vergeten, suffigheid en moedeloosheid alom maar vandaag moet het roer om. Er gaan geruchten dat de lockdown tot na

Wat een mooi kleedje!

De koudere avonden komen er ook in Spanje weer aan, en wat is er dan fijner dan op de bank kruipen met een goede plaid

Goed cijfer voor Spaanse scholen?

Als je kinderen hebt moeten die natuurlijk naar school. Het Spaanse onderwijssysteem zit anders in elkaar dan in Nederland en België en de cultuur is

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)