Jubileum

Het lijkt eeuwen geleden en tegelijkertijd alsof het gisteren was. Vijf jaar geleden, op een vrijdagmiddag in mei, kreeg Maria een telefoontje van de uitgever van ESpecial Life. Hij moest vanwege persoonlijke omstandigheden weer terug naar België en vroeg of zij het magazine wilde overnemen. Aangezien iedereen zo haar of zijn talenten heeft, belde Maria vervolgens Marjan om dit voorstel te bespreken.

Na wat rekenwerk en onderhandelingen besloten we zakenpartners te worden, tot grote verbazing van onze vrienden- en kennissenkring. Die hadden groot gelijk toen ze zeiden dat wij toch echt wel heel verschillend zijn, en ach als dat maar goed zou gaan. Maar juist omdat we zo verschillend zijn, en naar elkaar luisteren gaat dat heel goed!

We stelden onze missie op (in het kort: hoe meer je over Spanje weet, hoe leuker het leven hier is) en gingen aan de slag. We vernieuwden het design en de inhoud en vroegen adverteerders om ontwerpen van hun advertenties te veranderen.
Inmiddels hebben we een uitstekend team van professionele schrijvers die elke keer weer nieuwe onderwerpen weten te bedenken. De distributie is al jaren in goede handen en het aantal lezers is, zowel offline als online, gestegen.

Na vijf jaar genieten we nog steeds van het feit dat we onze talenten gebundeld hebben. Maria moet altijd weer lachen als Marjan al tijdens een netwerkbijeenkomst appjes stuurt over de nieuwe ondernemers die ze heeft weten te overtuigen hun bedrijf via ESpecial te promoten. En Marjan geniet van de ‘achter de schermen verhalen’ over de reportages van Maria. Onze vrienden- en kennissenkring is niet meer verbaasd, ze weten dat de ervaren zakenvrouw en de nieuwsgierige einzelgänger een prima combinatie vormen.

Deze vijf jaar hadden we niet kunnen beleven zonder onze trouwe lezers en natuurlijk alle bedrijven die het met hun advertenties mogelijk maken ESpecial Life voor iedereen gratis te verspreiden. We hopen dan van harte ook dat jullie weer genieten van deze nieuwe editie, van ons allemaal, voor jullie!

 

Foto: Adi Goldstein

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

sander klomp

Spanglish

Hello, are you looking for a restaurant? Nee hoor, dank je wel. You are speaking Dutch to me! Are you from Holland? That´s right. I

De elegante giraffe

Het zal niemand verbazen dat ik van dieren houd. Op mijn spreekuur kom ik allerlei huisdieren tegen die natuurlijk allemaal de liefste zijn. Maar ik

Montes de Málaga

Montes de Málaga De zuurstofvoorziening en bescherming tegen overstromingen van Málaga Tekst en foto’s: Else Beekman Vanaf hartje Málaga kun je in een kwartier tijd

Jij bent zo gek nog niet!

Hoe zekerder je bent van jezelf en je gewoontes, hoe gekker de ander. Dat geldt ook voor culturen en landen, wat leidt tot opvattingen variërend

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)