Haring happen

De MDBC HaringParty 2024 was dit jaar wederom een succes bij de luxe beachclub ¨El Ancla¨ in San Pedro. Een recordaantal van ruim 250 gasten werden door de MDBC verwelkomd. De aanwezigen van de HaringParty genoten van heerlijke Hollandse Nieuwe, die dit jaar precies op tijd werd geleverd vanuit Nederland. Een uitgebreid buffet, oesters, hollandse garnalen en natuurlijk een lekker glaasje cava of wijn voor alle gasten. Natuurlijk werd er volop gedanst op de muziek van de DJ en live muziek ter afsluiting van een feestelijk avond.

De Gouden Haring is dit jaar uitgereikt aan Eduard Megens. Hij ontvangt deze prijs voor zijn jarenlange inzet voor dit event én zijn blijvende roep om te doneren aan het goede doel.

De vakkundige jury beloonde Mieke Kamerbeek voor haar prachtige originele outfit. Te midden van prachtig geklede mensen, stak zij er bovenuit.

Een van de doelstellingen van de MDBC is een bijdrage leveren aan het goede doel. Samen met de sponsoren is een bedrag van 2.500 euro geschonken aan organizacion Crece in Marbella, dit bedrag is opgehaald rond de organisatie van de HaringParty.

De MDBC bedankt de sponsoren en iedereen die heeft bijgedragen om deze avond zo bijzonder te maken.

www. marbelladutchbusinessclub.nl

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)