Graag bij je thuis

De zin ‘wij komen graag bij de mensen thuis’ komt in ons op. Geen idee meer van welke reclame het was, maar deze uitspraak dekt deze keer wel heel goed de lading. Wij als magazine, om het zo maar even uit te drukken, komen graag bij je thuis. Maar deze keer kwamen ook bijna al onze schrijvers bij mensen thuis om allerlei informatie voor leuke artikelen te verzamelen.

Dat ‘thuis’ is in deze editie een plek waar druiven gedroogd worden om ze vervolgens als heerlijk zoete rozijnen te verkopen. Van oudsher een taak waar de hele familie bij betrokken is. Een dorp waar iemand zich thuis voelt, een plek waar vakantiegangers zich thuis kunnen voelen en het thuis waar liefhebbers van flamenco hun passie delen.

Maar genoeg over thuis, je kunt namelijk ook gaan wandelen of fietsen. Helga van der Zon en Bert Kloosterman hebben weer een paar mooie routes voor je uitgezocht, met de bijbehorende terrasjes voor een pauze in de schaduw. Beiden gingen naar Alhama de Granada en schreven wat daar in de buurt allemaal te ontdekken valt. Ook als je niet wilt wandelen of fietsen absoluut de moeite waard.

Voor een lekker wijntje reisde Ronald Dorlas naar Baskenland, de namen van druiven en wijnsoorten zijn misschien wat lastig uit te spreken maar ze zijn wel lekker! In deze editie de laatste column van Annebeth Vis, zoals altijd weer een leuk verhaal over haar belevenissen in Barcelona. En de eerste column van osteopaat Mariëlle de Bruin, in de komende edities gaat ze ons meer vertellen over soepel en gezond bewegen.

Wij trekken ons deze zomer terug in onze respectievelijke huizen, veel te warm en te druk om eropuit te gaan. Een paar maanden leven we als nachtvlinders, maar dat betekent niet dat we in september niet weer een nieuwe interessante editie klaar hebben.

Waar je deze ESpecial ook leest, thuis of op het strand, we wensen je een fijne zomer!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)