Design volgens jouw smaak

Wil je de look en feel van je woning naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar uniek design?

Bij Meublaria Europe bieden we originele, kwalitatieve designstukken aan. We werken samen met enkele bekende design meubel- en decoratiemerken zoals Sixinch, Serax en Studio Stirling.

We hebben een ruim assortiment aan sofa´s voor binnen en buiten die geschikt zijn voor woningen, terrassen, kantoorruimtes en winkels. Van tafels en stoelen tot plantenbakken, verlichting en servies; we hebben het allemaal, en allemaal zijn ze bijzonder, van hoogstaande kwaliteit en nét dat tikje origineler.

De meubel- en decoratiestukken van Serax, een Belgisch 30-jarig familiebedrijf, zijn gemaakt door gepassioneerde designers van over de hele wereld. Enkele ronkende namen zijn: Ottolenghi, Ann Demeulemeester, Luc Tuymans, Vincent Vanduysen, Pascale Naessens… Als je van design houdt word je vast verliefd op de prachtig ontworpen servieslijnen en tafelaccessoires.

Met Sixinch bieden we een buitengewoon uniek alternatief aan voor de traditionele stoffering van meubilair. Sixinch is gespecialiseerd in foamcoating. Je kan een design laten ontwerpen door jouw interieurdesigner en wij maken het op maat voor jou. Daag ons gerust uit: eender welke complexe vorm of specifieke kleur is mogelijk.

www.meublaria.eu

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)