Buiten koken

Deze zomer hebben we bij De Tropen het assortiment buitenkeukens uitgebreid, met onder andere de nieuwe Grandhall modellen en de nieuwe modulaire buitenkeukens van ons eigen merk De Tropen.

Rechtstreeks van de grootste internationale beurzen hebben we hier dan eindelijk de XL-keuken en de Elegance-keuken. Deze hebben een onverslaanbare prijs, eenvoudig te monteren en zeer gemakkelijk te gebruiken. Inclusief een barbecue van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van sterk roestvrij staal met 4 branders, infrarood aan de achterzijde, deksel met glas om zo alles goed in de gaten te houden en ingebouwde verlichting. De panelen zijn gemaakt van aluminium en PVC, resistent en licht van gewicht. Het aanrechtblad is zeer resistent met een marmerlook.

Met een buitenkeuken op je terras of in je tuin sta je altijd in het middelpunt van het feest, zonder ook maar één minuut gezelligheid te missen. Kook, bereid en serveer alles vanuit de comfort van uw terras of tuin, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om constant heen en weer te lopen.

Te verkrijgen bij DE TROPEN® in Vélez-Málaga. Kom langs of bezoek onze website de grootste online tuinmeubelwinkel in Andalusië.

www.detropen.es

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)