10 jaar lekker wonen

Ongeveer tien jaar geleden was er een aanzienlijk gebrek aan hoogwaardige opties voor buitenlanders die op zoek waren naar een moeiteloze en allesomvattende oplossing voor de bouw van hun droomhuis in Zuid-Spanje. Dat merkte een Belgisch echtpaar toen ze hun villa lieten bouwen. Ze kwamen Gert Cleymans tegen, hij hielp hen hun project succesvol af te maken. Het huis heeft met reden de naam Casa Alegría gekregen. De overname en succesvolle voltooiing van dit project markeerden het begin van vele IDDomus Signature Villa’s. Deze eerste ervaring legde de basis voor de kenmerkende aanpak en onwrikbare toewijding om de droomwensen van huiseigenaren te vervullen.

Altijd transparant
IDDomus omarmt een duidelijk merkconcept, waarbij toekomstige huiseigenaren actief kunnen deelnemen aan het creatieve proces. De technische ontwikkeling en bureaucratische aspecten worden door IDDomus uitgevoerd, altijd volledig transparant voor de klant. Dit unieke aanbod zorgt ervoor dat mensen altijd volledig toezicht hebben op hun project en tegelijkertijd genieten van een naadloze en stressvrije ervaring.

IDDOMUS Signature Villa’s volgen het uitgangspunt van innovatief architectonisch ontwerp dat functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht naadloos combineert. De integratie van duurzame constructieve elementen kenmerkt de creatie van woningen die een concept van natuurlijke luxe belichamen.

Met oog voor detail
Met de nadruk op het ontwerpen, bouwen en opleveren van prachtige, unieke en direct bewoonbare woningen, volgt elk project zorgvuldig geplande blauwdrukken en budgetten. Daarbij wordt geen enkel detail of referentie over het hoofd gezien. Door de nadruk te leggen op gemoedsrust en een veilige investering, markeert IDDomus met vertrouwen zijn kenmerkende villa’s met een onderscheidend IDDomus Signature Project-plaque, dat hun toewijding aan uitmuntendheid en waardevermeerdering symboliseert.

Terwijl IDDomus zijn indrukwekkende 10-jarig jubileum viert, blijft het bedrijf toegewijd aan het pionieren van op maat gemaakte turnkey villa-ontwikkeling aan de Costa del Sol. Hun expertise, toewijding aan kwaliteit en uitgebreide aanbod positioneren IDDomus als een vertrouwde partner voor huiseigenaren en investeerders.

www.iddomus.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)