Borrelen aan de Paseo

Na twee jaar was het weer tijd voor de zomerborrel van Euro Economics bij restaurant Garum aan de Paseo Marítimo in Marbella. Ruim honderd genodigden genoten van een hapje en drankje terwijl de laatste nieuwtjes werden uitgewisseld.

“We waren dus al gewend aan contact via mail en videogesprekken met onze klanten die een deel van het jaar in Nederland zitten” vertelt Barbara Ingenbleek. “De afgelopen twee jaar hebben we natuurlijk veel meer online moeten doen en zijn er ook geen zomerborrels geweest.”

Even bijpraten
Voor de klanten -bedrijven en particulieren- is het een mooi moment om tijdens de zomer elkaar weer even tegen te komen. Allerlei onderwerpen worden besproken, de vele bosbranden van dit jaar komen in vrijwel elk gesprek ter tafel. Met nog zeker een maand van hitte en droogte te gaan, maakt men zich zorgen over wat er nog meer af zal branden. Maar dat is dan ook de enige zorg, de rest van de zomer wordt met vertrouwen tegemoet gezien. De maand augustus zal weer net zo druk zijn als vanouds en die extra klandizie wordt de horeca van harte gegund.

Aan het begin van de avond vertrekt iedereen weer, huiswaarts of naar een terras in de buurt om nog even van het uitzicht op zee en de gezellige drukte te genieten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

La Linea

de eeuwige schaduw van de narco’s Wekenlang stond de Netflix documentaire ‘La Linea’ op nummer 1. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben inmiddels gezien

vogel

De achtertuin van Fuengirola

De achtertuin van Fuengirola Omdat Fuengirola tussen de zee en de twee gemeentes Benalmádena en Mijas ligt, beschikt de stad zelf afgezien van een paar

Taalkwestie

“Goedemiddag, ik heb een auto gereserveerd”, zeg ik tegen de jongedame bij de autoverhuurbalie op Schiphol. “Good afternoon, what is your name?”, is haar antwoord.

Rokerige straten

De herfst is aangebroken dus ruik je in de straten de onmiskenbare geur van gepofte kastanjes. Het is een ware traktatie voor de liefhebbers: een

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)