Samen beleggen in vastgoed

Wij Nederlanders sparen graag en we zijn er goed in, maar tegenwoordig levert een spaarrekening geen renteop. Er zijn veel alternatieven om te beleggen en dan toch rendement op je spaargeld te maken, maar wat is een verstandige en betrouwbare keuze?

Dit is een vraag die Pieter van Herk en Robin Jahshan, oprichters van de Vastgoedrekening, heel vaak voorgeschoteld kregen.
Met de financiële en vastgoedervaring van Pieter en de (online)marketing- en saleservaring van Robin is een nieuw uniek concept bedacht, ontwikkeld en gelanceerd, namelijk de Vastgoedrekening.
De Vastgoedrekening bundelt spaargelden en belegt dit in vastgoedfondsen in Nederland.

Deze markt kennen Pieter en Robin bijzonder goed vanuit hun dagelijkse activiteiten. Op dit moment is de vaste rente op een Vastgoedrekening 4%. De rente wordt maandelijks uitbetaald. Deelnemers kunnen op elk moment hun geld weer opnemen.
Je eigen Vastgoedrekening openen is eenvoudig en in enkele klikken geregeld. Op de website wordt uitgebreid toegelicht hoe het werkt. Als je je eigen Vastgoedrekening hebt, worden ook alle transacties heel transparant weergegeven. Zo kun je altijd zelf zien wat er met je geld gebeurt.

www.vastgoedrekening.nl

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Zonnige & feestelijke vierdaagse

De tiende editie van Marbella 4Days Walking is een feestje voor wandelaars uit alle landen. Tegelijkertijd is het een afscheidsfeestje voor Hans en Clarie Wohl.

Zelf pizza bakken

Zelf op je terras een pizza bakken, lekkerder kan het niet. Bij De Tropen kun je vanaf nu je eigen buitenoven van het Italiaanse ALFA

Olijfolie, het vloeibare goud

Heuvelachtige velden met eindeloze rijen olijfbomen, de mosgroene bladkleur contrasterend met de bruine, droge aarde. De vruchten met een uitgebreid palet aan kleuren, variërend van

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)