Samen beleggen in vastgoed

Wij Nederlanders sparen graag en we zijn er goed in, maar tegenwoordig levert een spaarrekening geen renteop. Er zijn veel alternatieven om te beleggen en dan toch rendement op je spaargeld te maken, maar wat is een verstandige en betrouwbare keuze?

Dit is een vraag die Pieter van Herk en Robin Jahshan, oprichters van de Vastgoedrekening, heel vaak voorgeschoteld kregen.
Met de financiële en vastgoedervaring van Pieter en de (online)marketing- en saleservaring van Robin is een nieuw uniek concept bedacht, ontwikkeld en gelanceerd, namelijk de Vastgoedrekening.
De Vastgoedrekening bundelt spaargelden en belegt dit in vastgoedfondsen in Nederland.

Deze markt kennen Pieter en Robin bijzonder goed vanuit hun dagelijkse activiteiten. Op dit moment is de vaste rente op een Vastgoedrekening 4%. De rente wordt maandelijks uitbetaald. Deelnemers kunnen op elk moment hun geld weer opnemen.
Je eigen Vastgoedrekening openen is eenvoudig en in enkele klikken geregeld. Op de website wordt uitgebreid toegelicht hoe het werkt. Als je je eigen Vastgoedrekening hebt, worden ook alle transacties heel transparant weergegeven. Zo kun je altijd zelf zien wat er met je geld gebeurt.

www.vastgoedrekening.nl

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Gibraltar

Weerspannige ‘apenrots’ met een indrukwekkende militaire geschiedenis Ga je aapjes kijken?’ is  vaak de eerste reactie als je zegt naar Gibraltar te gaan. En ja,

Help, mijn oren suizen!

Een voortdurend gesuis in de oren heeft eigenlijk niet zo veel met het gehoor zelf te maken. Het is een probleem van het zenuwstelsel. Tinnitus

Groen aan de Costa del Sol

Of je nu een appartement met balkon hebt of een finca met duizenden meters grond, er zal ongetwijfeld ergens een plant of bloem staan. En

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)