Pijntjes

De Nederlandse orthopedisch chirurgen Jan Willem van Ommeren en Joris van der Lugt starten per 1 april 2023 een samenwerking met CostaSpine chiropractie en fysiotherapie. Van Ommeren heeft meer dan 25 jaar ervaring als sport en knie orthopeed en werkt nog bij Bergman Clinics in Nederland. Van der Lugt werkte ruim 13 jaar in Den Haag als heup/knie en elleboogspecialist. Afgelopen zomer is hij met zijn gezin in Marbella komen wonen.

Wekelijks zijn Van Ommeren en Van der Lugt aanwezig in de vestiging van CostaSpine in Aloha(Marbella) voor orthopedische consulten. Zij richten zich op de conservatieve (‘niet-operatieve’) orthopedie.

Als de pijnklachten veroorzaakt worden door artrose of een peesontsteking, kan een injectie in het gewricht of de pees een oplossing zijn. Vaak wordt eerst een injectie met corticosteroïden geprobeerd.

Een alternatief hiervoor zijn injecties met Hyaluronzuur, Platelet Rich Plasma (PRP) en Autologous Protein Solution (nStride®). PRP wordt gemaakt uit afgenomen bloed van de patiënt. Door de aanwezige bloedplaatjes te concentreren ontstaat er een bloedplaatjes rijk plasma met groeifactoren die essentieel zijn voor het stimuleren van het genezingsproces.

Een injectie met Autologous Protein Solution (nStride®) is ontworpen om pijn te verlichten en het evenwicht in het ontstoken gewricht te herstellen door de introductie van hoge niveaus ‘goede’ eiwitten uit uw eigen bloed.

+34 722 39 06 15, +34 649 83 32 41, (Engelstalig) joris.vanderlugt@msbflex.nl of jwvanommeren@gmail.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Volop natuur in Doñana

Het fijne van wonen in Zuid-Spanje is dat er zoveel leuke bestemmingen in de buurt zijn voor een korte vakantie. We trokken er een paar

Inflatie, inflatie, inflatie

Niet alleen in beleggersland, maar in het gehele land, nee in de gehele wereld gaat het er geen nieuwsitem voorbij, zonder dat inflatie wordt aangehaald.

Hugo nodigt je uit

Hugo Investing nodigt iedereen die meer wil weten over beleggen uit voor een nieuwe serie events. De agenda voor dit najaar is goedgevuld met bijeenkomsten,

Noem je mijn hond dik??

Zoals zo goed als dagelijks gebeurt, belt iemand om een afspraak te maken voor de sterilisatie van een hond. In dit geval een 2 jarig

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)