Pijntjes

De Nederlandse orthopedisch chirurgen Jan Willem van Ommeren en Joris van der Lugt starten per 1 april 2023 een samenwerking met CostaSpine chiropractie en fysiotherapie. Van Ommeren heeft meer dan 25 jaar ervaring als sport en knie orthopeed en werkt nog bij Bergman Clinics in Nederland. Van der Lugt werkte ruim 13 jaar in Den Haag als heup/knie en elleboogspecialist. Afgelopen zomer is hij met zijn gezin in Marbella komen wonen.

Wekelijks zijn Van Ommeren en Van der Lugt aanwezig in de vestiging van CostaSpine in Aloha(Marbella) voor orthopedische consulten. Zij richten zich op de conservatieve (‘niet-operatieve’) orthopedie.

Als de pijnklachten veroorzaakt worden door artrose of een peesontsteking, kan een injectie in het gewricht of de pees een oplossing zijn. Vaak wordt eerst een injectie met corticosteroïden geprobeerd.

Een alternatief hiervoor zijn injecties met Hyaluronzuur, Platelet Rich Plasma (PRP) en Autologous Protein Solution (nStride®). PRP wordt gemaakt uit afgenomen bloed van de patiënt. Door de aanwezige bloedplaatjes te concentreren ontstaat er een bloedplaatjes rijk plasma met groeifactoren die essentieel zijn voor het stimuleren van het genezingsproces.

Een injectie met Autologous Protein Solution (nStride®) is ontworpen om pijn te verlichten en het evenwicht in het ontstoken gewricht te herstellen door de introductie van hoge niveaus ‘goede’ eiwitten uit uw eigen bloed.

+34 722 39 06 15, +34 649 83 32 41, (Engelstalig) joris.vanderlugt@msbflex.nl of jwvanommeren@gmail.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)