Onderhoud is cool

Je kent het wel, juist op het moment dat echt heel slecht uitkomt gaat een apparaat kapot. Zeer vervelend als je airco ermee ophoudt als het buiten ruim 40 graden is. Of als je terugkomt van een frisse wandeling op een winterochtend blijkt dat je verwarmingsysteem het niet meer doet.

Meteen de reparateur bellen en melden dat er toch echt sprake is van grote spoed. Als die niet meteen kan moet je zelf maar met ijsblokjes of dekentjes aan de slag. En misschien voor de volgende keer proberen te voorkomen dat je apparaat kuren vertoont. Want de monteurs van Allcool Heating Solutions merken dat het gebrek aan onderhoud in 90% van de gevallen de oorzaak van het probleem is.

Bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt het hele apparaat nagekeken en schoongemaakt zodat alles weer optimaal functioneert. De klanten van Allcool Heating Solutions die een onderhoudscontract hebben krijgen bovendien voorrang bij het oplossen van problemen want dan weten de monteurs zeker dat er sprake is van een onvoorziene technische fout die direct opgelost dient te worden.

https://allcoolheatingsolutions.es/home/technieken/airco/jaarlijks-onderhoud

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Higo o breva?

Heel oplettende mensen zal het opgevallen zijn: in juni zijn er verse vijgen te koop en in september weer. Maar de vruchten zien er later

Happy burgemeester

Eind 2013 was Marbella een van de eerste gemeenten ter wereld die een promotievideo op sociale media publiceerde met het liedje ‘Happy’ van Pharrell Williams.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)