Nooit meer een vlek op je bank

Bij de aanschaf van een nieuwe bank is de keuze voor een stoffen of leren bekleding vaak de eerste die je dient te maken. Een van de voornaamste redenen om voor leer te kiezen is dat vlekken makkelijker te verwijderen zijn.
Het nadeel is wel dat leer duurder is dan stof.
Maar wat als er een stof bestaat waar vlekken even gemakkelijk uit te verwijderen zijn dan bij leer? Een bank die elke denkbare ´mishandeling´ kan ondergaan, waar elk soort vlekken met uitsluitend water verwijderd kunnen worden?

Bij Sofas by Kees Diks hebben we deze voor je: Onze AQUACLEAN Collectie.
Deze stof kent alleen maar voordelen: of de kinderen er nu met viltstift op kliederen, er een glas frisdrank overheen gooien, of jij zelf een kopje koffie of een glas rode wijn op laat vallen. Geen paniek, met een beetje water en keukenrol is de stof snel weer helemaal schoon.
AquaClean stof is ijzersterk, brandvertragend en vochtwerend. Al deze eigenschappen maken dat deze stof uitermate geschikt is voor de bekleding van je bank. AquaClean stof is verkrijgbaar in verschillende soorten, van grof geweven tot fluweelzacht, en in een breed kleurenscala.

www.sofasbykeesdiks.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Bornelli, biz to biz

Naast de klassieke onroerend goed makelaars zien we aan de Costa del Sol steeds meer ‘roerend goed makelaars’: collega´s die hun cliënten volledig ontzorgen op

Verfrissende rosé

Zomer, vakantie, ontspanning, genieten, liefde – dé momenten voor een koel glas rosé! Een ‘vino rosado’ past bij uitstek bij het onbezorgde leven aan de

Testamentaire bevoegdheid

Volgens de wet mag niet iedereen een testament opmaken of getuige zijn bij het ondertekenen van een testament. Wie wel, wie niet en waarom niet?

Noem je mijn hond dik??

Zoals zo goed als dagelijks gebeurt, belt iemand om een afspraak te maken voor de sterilisatie van een hond. In dit geval een 2 jarig

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)