Nieuwbouwprojecten Mijas & Benahavis

StartGroup is een Nederlands-Zweedse makelaardij met 3 kantoren aan de Costa del Sol. De eigenaren Pascal van der Woude en Christofer Fogelberg zijn de makelaardij in 2003 begonnen met een klein kantoor in Calahonda en nu, bijna 20 jaar later, zijn we één van de makelaars met het ruimste aanbod van zowel bestaande als nieuwbouw woningen.

StartGroup is de exclusieve makelaar voor meerdere nieuwbouw projekten. Binnenkort beginnen we met de verkoop van 2 nieuwe projekten in La Cala de Mijas en Benahavis, met respectievelijk appartementen en villa´s.

Wilt u uw woning verkopen? Ook hierbij kunnen wij u helpen! StartGroup biedt een zeer aantrekkelijk pakket met onder andere een 360° video, professionele foto´s, on-line en off-line marketing en drone locatie van uw woning! Dit alles op basis van no cure – no pay.

www.startgroup.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

30 maart – saved by the bell

Ieder kind krijgt bepaalde eigenschappen mee van zijn ouders. Van mijn moeder heb ik het trekje dat ik het ineens ‘op de heupen kan krijgen’.

De parel in de schelp

De andere kant van de bekendste berg van Marbella Hare majestueuze La Concha, wie kent haar niét? Met haar bijna 1200 meter hoogte is ze

Macho’s & homo’s

het kleurrijke verleden van Torremolinos In Spanje hebben mensen die zich aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht veel langer dan in bijvoorbeeld Nederland of België, problemen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)