Nieuwbouwprojecten Mijas & Benahavis

StartGroup is een Nederlands-Zweedse makelaardij met 3 kantoren aan de Costa del Sol. De eigenaren Pascal van der Woude en Christofer Fogelberg zijn de makelaardij in 2003 begonnen met een klein kantoor in Calahonda en nu, bijna 20 jaar later, zijn we één van de makelaars met het ruimste aanbod van zowel bestaande als nieuwbouw woningen.

StartGroup is de exclusieve makelaar voor meerdere nieuwbouw projekten. Binnenkort beginnen we met de verkoop van 2 nieuwe projekten in La Cala de Mijas en Benahavis, met respectievelijk appartementen en villa´s.

Wilt u uw woning verkopen? Ook hierbij kunnen wij u helpen! StartGroup biedt een zeer aantrekkelijk pakket met onder andere een 360° video, professionele foto´s, on-line en off-line marketing en drone locatie van uw woning! Dit alles op basis van no cure – no pay.

www.startgroup.com

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Op ontdekkingstocht in Cádiz

Cádiz is vrijwel volledig omringd door de zee die zo belangrijk is geweest voor het ontstaan van de stad. Eeuwen geleden was Cádiz het commerciële

Lustrum dus nieuwe winkel

Roger´s Linnerie in Torremolinos bestaat dit jaar alweer 5 jaar! Roger Weijerman en Kees Diks blijken een gat in de markt te hebben gevonden. Na

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)