Nieuw leesvoer!

Heerlijk: tot ver na middernacht op het terras met een glaasje van het één of ander. Ook heerlijk: die nog relatief frisse vroege ochtenden waar je nog even wat werkzaamheden buiten kunt verrichten zonder te smelten. Als je beide dingen wilt doen moet er natuurlijk wel een siesta in de dagplanning opgenomen worden.
En sowieso vanwege de hitte alles wat rustiger aan doen. Kortom, de zomer vraagt wat aanpassingen aan het dagelijks ritme.

Of je dat moment van rust nu in de hangmat, op het strand of op de bank bij de airco doorbrengt, het is een prima moment om ESpecial Life te lezen. Onze nieuwe schrijfster Margriet Marbus wist Absolom Hernández over te halen tot een interview. Hij is lid van de belangrijkste familie binnen de zigeunergemeenschap in Coín.

De ‘gitanos’ spreken nooit met journalisten, ze zijn een gesloten gemeenschap en vertrouwen de buitenwereld niet. Margriet vertelt hun verhaal.

Susana Verboon ging uit eten en vroeg de kok naar zijn geheim voor een goede paella. Dat blijkt namelijk wat ingewikkelder te zijn dan een paar ingrediënten met rijst in een pan laten pruttelen. Ronald Dorlas zocht de lekkerste wijnen bij de diverse soorten paella, dus die maaltijd gaat zeker smakelijk worden!

Tenzij je van wandelen bij maanlicht houdt, zijn de zomermaanden niet heel erg geschikt voor een kilometerlange tocht in de bergen. Aangezien Helga van der Zon alle leuke wandelpaadjes in de omgeving kent wist ze toch weer een route samen te stellen. Waterschoenen en een handdoek zijn geen overbodige luxe tijdens deze hike langs en door de rivier in de buurt van Istán.

Terwijl jij van jouw relaxmoment met het magazine geniet, gaan wij in aangepast tempo door deze zomer. Werk afgewisseld met smakelijke gazpacho, frisse meloen en prachtige sterrenhemels. Het leven is zo slecht nog niet!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)