Net even iets anders

Uiteraard zijn er Andalusië heel veel mooie winkels te vinden voor Fashion & Lifestyle maar soms toch net niet wat je zoekt. Net als het soms lekker is om een boterham met hagelslag te eten omdat wij dat zo gewend waren in Nederland is het ook erg fijn om voor andere dingen tussen de Nederlandse merken te kunnen shoppen.

Daarvoor kun je nu terecht bij de Concept Store in Alhaurin de la Torre. Je vindt er alles voor Fashion & Lifestyle van de meest populaire Nederlandse merken. Hoe fijn is het om in één winkel te kunnen shoppen voor kleding, tassen, beauty producten, sieraden en woonaccessoires!

De merken die in de winkel verkrijgbaar zijn onderscheiden zich doordat de trend, en voor kleding de maatvoering in Nederland toch net even wat anders zijn dan in Spanje en omdat deze merken kwalitatief goed zijn en ook nog vaak duurzaam geproduceerd worden.

Dus wil je een keer wat anders kom dan shoppen bij Wen’s Conceptstore!

Een kleine collectie van de winkel is ook via de webshop verkrijgbaar:
www.wensconceptstore.com

Avenida Isaac Peral
29130 Alhaurin de la Torre
info@wensconceptstore.com

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Di– Vrij: 9:30 – 14:00 & 17:00 – 20:00
Zaterdag: 9:30 – 14:00

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Het witte goud op zwarte poten

Iedereen kent ze wel, zo’n typisch delicatessenwinkeltje waar de hammen voor de ramen hangen. Ze nodigen uit om gekocht te worden, geproefd te worden. Maar

Winters genot

Er zijn van die smaken die typisch bij de Spaanse winter horen. Culinair redacteur Susanna Verboon dook in de achtergronden van de kastanjes en anís.

Aan tafel!

Bekijk een willekeurig menu en je ziet een zee van symbooltjes naast de gerechten staan. Het gezegde ‘zoveel mensen, zoveel smaken’ is nog nooit zo

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)