Living volgens Acoola

Acoola begon als schaduw specialist, daarna kwam de aankleding voor buiten erbij en 5 jaar geleden de aankleding voor binnen. Maar Acoola is inmiddels veel meer dan dit. Wij houden ons met name bezig met projecten van A tot Z.

Wij managen verbouwingsprojecten van groot tot klein maar ontwerpen ook intern volledige woningen.

Om te kunnen laten zien wat wij voor u kunnen doen, zowel groot als kleinschalig ontwerpen wij onze eigen concept villa’s waar wij u kunnen meenemen op een tour in een woning en het gehele resultaat kunnen laten zien, zowel voor bouwelementen als binnen – en buiten inrichtingen als tuin ontwerpen als schaduw systemen.

Deze concept villa’s hebben bewust een identieke stijl en zijn gerealiseerd binnen verschillende budgets om zo aan verschillende wensen te kunnen voldoen.

Een gelegen in Marbesa, de ander in Guadalmina. Deze laatste is ´helaas ´binnen recordtijd verkocht maar kunnen we uiteraard online aan u tonen. Er zijn daarnaast 2 volledig nieuwe projecten in opkomst. Het betreft een verbouwing en een nieuwbouwproject en wederom beide compleet verschillend in stijl zodat wij onze diversiteit nog beter kunnen uiten!

Ons motto `with a soul ´blijft, de rust blijft, maar door onze variatie in bouwstijlen, budget en uiteindelijke inrichting, heeft iedere woning zijn eigen unieke sfeer!

Acoola Living. Carril de Picaza 30, San Pedro www.acoola.eu/ info@acoola.eu/
951 162 542/ 657 440 107

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)