Lekker lezen over duurzaam

Spanjekenner Marion Hoogwegt maakte een jaar lang een roadtrip met haar camperbus en bezocht Spaanse ondernemers om hun duurzame initiatieven te leren kennen en portretten vast te leggen. Het werd een reis met boeiende gesprekken over passie, klein geluk, hard werken en dingen anders doen.

Reis mee door Spanje om deze duurzame entrepreneurs te ontmoeten. Ze nemen je mee naar hun wereld en laten je kennismaken met hun accommodaties, streekgebonden producten, oude tradities, de spectaculaire natuur of een eeuwenoud familiebedrijf. Rode draad van de ondernemers is laten zien dat het anders kan en je te betrekken bij wat zij doen. Dat ´perfect´ niet bestaat maar ´goed´ wel en dat je met dagelijkse keuzes meer invloed hebt dan je denkt. Zo leer je hun missie kennen en kom je erachter wat hen drijft als persoon.

Je leest wat hun heeft bewogen hun bedrijf op een andere manier aan te pakken. Vaak een manier die tijdrovender is en minder geld oplevert. Duurzaamheid is niet iets van de toekomst. Het moet nu gebeuren en in Spanje zijn ze er klaar voor.

Duurzaam door Spanje is verkrijgbaar bij uitgever Edicola, via Amazon, bol.com en bij iedere boekhandel.
ISBN: 9789493358409
Prijs 24,95

www.maxperiencespain.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)