Kom niet voor verrassingen te staan

Sinds 2022 is de vraag naar camerabewaking en alarmsystemen erg toegenomen, maar mensen willen deze systemen wél zonder maandelijkse kosten van een bewakingsbedrijf.

Door de supersnelle internetverbindingen die nu aan de Costa aanwezig zijn, is het heel makkelijk om nieuwe snufjes te koppelen aan je mobiele telefoon. Zo kun je zelf een oogje in het zeil houden, waar dan ook ter wereld je bent.

Onze alarmsystemen van het merk AJAX zijn volledig te koppelen aan systemen met camerabeveiliging, dubbele beveiliging van je huis of appartement dus.

Het AJAX systeem heeft nu ook water- en rookmelders in het assortiment. Daarmee kun je op afstand zien of er waterschade in huis is, of dat er rook of gevaarlijke gassen aanwezig zijn.

De watermelder is een klein en slim apparaatje dat op 4 metalen pootjes staat. Zodra er meer dan 1 millimeter water over de grond komt, wordt er een alarm afgegeven op je mobiele telefoon. Denk even aan de voorbeelden als een zonneboiler op het dak waar de buis van gesprongen is en werkelijk wekenlang water je huis inloopt, de schade is dan niet te overzien. De rookmelder meldt snel oplopende temperaturen, gassen of rook via een pushbericht op je mobiel. Al deze systemen zijn met elkaar te combineren en zo kun je dus snel (laten) ingrijpen.

www.je-systems.net

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Is de kopermarkt een kopersmarkt?

Veel mensen vragen zich af wat er met de kopermarkt gaat gebeuren, vooral in relatie tot de groeiende vraag naar elektrische auto’s en batterijen voor

De metamorfoses van Barcelona

Het begin van de Ramblas bij zee is momenteel bezaaid met hekken en provisorische borden die de hordes toeristen in goede banen moeten leiden. Even

Fruitig en verfrissend

Het is zomer! Tijd voor de BBQ, een tuinfeest of simpelweg op je terras lekker genieten van de zwoele zomeravond. Daar past een fris en

Wandelen in groen Grazalema

Het landschap bij het dorpje Grazalema ziet eruit alsof een reus een enorm rotsblok heeft verkruimeld en uitgestrooid over de opvallend groene en boomrijke bergflanken.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)