Missie droombaan

In ‘Missie droombaan’ besluit Rowan na haar tussenjaar niet verder te gaan studeren maar op zoek te gaan naar haar droombaan. Maar… wat is dat nu eigenlijk, een droombaan? En waar wordt ze nu echt gelukkig van? Waar ze voorheen ontzettend perfectionistisch was, wil Rowan dit keer alles loslaten. Geen honderd vacaturewebsites afgaan, maar genieten van de zoektocht.

Eenmaal thuis, omgeven door vrienden en familie met allerlei verwachtingen en goedbedoelde adviezen, blijkt dat echter nog niet zo gemakkelijk. Dankzij een waardevolle tip volgt een sollicitatie bij een droombedrijf, maar daar komen ook een hoop twijfels bij kijken. Durft ze voor haar hart te kiezen, ongeacht wat haar omgeving vindt?

Mentale gezondheid jongeren
De mentale gezondheid van jongeren staat sinds de coronacrisis flink onder druk. “Vanwege de maatschappelijke druk en de constante informatiestroom zitten jongeren alsmaar in hun hoofd”, aldus Van Ombergen-Jong. “Met dit boek wil ik hen laten zien dat ze niet alleen zijn en dat ze voor hun eigen keuzes mogen durven gaan. Het leest lekker weg op je strandbedje, maar er zijn ook een hoop levenslessen en tips uit te halen als je zelf met dit soort problemen worstelt.”

Bibliografische gegevens
Auteur: Joyce van Ombergen-Jong
Uitgeverij: Your Journey
ISBN: 978-9-08-306441-3
Bindwijze: Soft cover

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Wijntjes drinken in Málaga

Málaga is de op één na grootste stad van Andalusië en de hoofdstad van de Costa del Sol. Het heeft een overvloed aan eigenzinnige musea,

23 juni – in volle vlucht

We leven inmiddels alweer een paar dagen in een vrij land. Nou ja vrij… er is in ieder geval geen sprake meer van de noodtoestand.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)