Lekker warm buiten

De meest ‘Cosi’ tijd van het jaar is aangebroken. De wintertijd komt eraan, maar dat weerhoudt on er natuurlijk niet van om ook dan gezellig met familie en vrienden in de tuin bijeen te komen of een drankje te doen.

Haal sfeer en warmte naar uw tuin, balkon of terras met de stijlvolle vuurtafels op gas van het Nederlandse merk Cosi, zodat u extra lang van de gezellige avonden kunt genieten.
Cosi heeft voor iedere situatie een passend warmteproduct. Heeft u een mooie loungeset in de tuin of op uw balkon staan, plaats dan een prachtige vuurtafel en ga heerlijk rondom de tafelhaard zitten onder het genot van een hapje en drankje.

Mocht u toch liever binnen willen zitten, geef dan uw binnenruimte nog meer sfeer en gezelligheid met een Cosiscoop gaslantaarn. Deze unieke sfeermakers kunt u op iedere plek in uw tuin of in uw interieur plaatsen. In de uitgebreide Scoop collectie met lantaarns in verschillende kleuren, materialen en vormen is er altijd wel een Cosiscoop die perfect bij u past!

Alle Cosi producten zijn goedgekeurd en gecertificeerd door KIWA / Gastec en dragen het CE-keurmerk.

Verkrijgbaar bij De Tropen Outdoor Furniture in Vélez-Málaga.

www.detropen.es

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Zooitje

Ik hield altijd al van leuke oude spulletjes maar de hobby die ik had, is vrees ik nu omgeslagen in wat ze noemen ‘hoarderen’. Ook

Het past niet!

De eerste tonen van het volkslied klinken. Het is het teken dat de troon met daarop het beeld van Christus over enkele seconden naar buiten

Allergisch voor rupsen

Het is weer voorjaar dus de rupsen trekken er weer in hele processies op uit. Vandaar natuurlijk ook hun naam. De dennenboom processierups (oruga processionaria)

Uit eten als vanouds

Buiten de deur eten is in deze tijd meer dan ooit een win-win situatie. Je hoeft zelf niet te koken en af te wassen én

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)