Lekker lezen over keukens

Tieleman Keukens presenteert met trots ons compleet vernieuwde magazine ‘Welkom Thuis’. Een uniek keukenmagazine vol inspiratie. Niet alleen krijgt u een kijkje in maar liefst 16 keuken, u leest ook alles over het hoe en waarom van deze keukens.

Magazine vol inspiratie
Lees in het magazine het uitgebreide interview met cabaretier Richard Groenendijk, in zijn leven staat het woord ‘keuzestress’ centraal. Een keuken uitzoeken bleek uiteindelijk niet zo heel stressvol te zijn.

We spraken met de interieurontwerpers van onze partner Maison Sucre. Samen met onze keukenadviseurs stelden ze een aantal klassieke modellen samen. Daarnaast leest u alles over achterwanden, aanrechtbladen en keukenapparatuur zodat u beter uw keuze kunt maken.

Naast alle inspiratie leest u ook wat er komt kijken bij het kopen van een keuken. Ontdek hoe de Tieleman Keukenreis van aanschaf tot plaatsing eruit ziet. Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Bij Tieleman Keukens is de keukenreis een complete ontzorging van A tot Z.

Het magazine lezen?
Zoals u leest, een magazine vol inspiratie waar u lekker voor kunt gaan zitten. Kom langs in onze unieke keukenshowroom in Middelharnis om ons nieuwe magazine te bewonderen en mee te nemen of vraag het magazine kosteloos aan via www.tielemankeukens.nl/magazine-aanvragen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Vamos a la playa!

Je kunt natuurlijk klagen over de hoge temperaturen in de zomer, maar je kunt ook simpelweg gebruik maken van de verfrissende oplossingen die de Costa

Wijnrevolutie op Mallorca

Onlangs was ik een week op Mallorca, mijn laatste bezoek daarvoor aan het eiland zal twintig jaar geleden zijn geweest. Ik herinner me dat ik

23 juni – in volle vlucht

We leven inmiddels alweer een paar dagen in een vrij land. Nou ja vrij… er is in ieder geval geen sprake meer van de noodtoestand.

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)