Huis op maat

m2Casas verandert de vastgoedsector met een innovatief concept gebaseerd op een duurzaam bouwmodel dat in Denemarken zijn waarde heeft bewezen en nu is aangepast aan de Costa del Sol.

Innovatie, flexibiliteit en optimalisering van tijd en middelen komen samen in de formule van m2Casas. Door het gebruik van deze formule, die door een team van experts is ontwikkeld, wordt een reeks schitterende villa’s aangeboden die zich aanpassen aan de kenmerken van het terrein waarop ze worden gebouwd en de wensen van de klant, dit alles binnen een betaalbaar budget.

Dit zijn onze belangrijkste succesfactoren:
• Optimalisatie van tijd, middelen en technologie door een gedetailleerde definitie van het gehele project.
• Een op maat gemaakt ontwerp dat het potentieel van de gekozen materialen ten volle benut, en afgestemd is op de eisen en voorkeuren van de klant.
• Een efficiënt proces dat rekening houdt met de vele uitdagingen en scenario’s die de uitvoering van het project met zich meebrengen.
• Gekwalificeerde professionals voor elke bouwfase van het project.
• Ervaring met een doeltreffend systeem dat is getest, verbeterd en aangepast aan de specifieke kenmerken van elke bouwplaats.

Waarom zou u kiezen voor m2Casas?
Deens concept.
Deens design.
Tijdloze architectuur.
Duurzaam gebouwd
Kostenloos architectuurproject.
Op tijd geleverd

www.marbellaco.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Lekker Nederland in Spanje

Spanje heeft veel te bieden en je kunt er ook heerlijk eten. Maar soms gaat er niets boven een lekker lekker Nederlands ontbijt, met vers

Casares

In de achtertuin van Estepona

In de achtertuin van Estepona Bij Manilva, Casares en Sierra Crestellina Tekst: Else Beekman Het is een imponerend gezicht: grote roofvogels die hoog boven je

Off the grid

Al van de schrik van de nieuwe elektriciteitstarieven bijgekomen? Dan is het misschien toch tijd om eens serieus over zonne-energie te denken. Van Hall Innovations

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)