Drankjes drinken op zee

BarcoBar Marbella is de eerste drijvende bar op zee aan de Costa del Sol. Ideaal voor mensen die graag iets nieuws willen ervaren. Vanwege het feit dat de BarcoBar geen passagiers van A naar B vervoert, moet je zelf met je jetski, kayak, boot, surfplank, waterfiets of iets anders dat drijft op pad.

Je ziet de BarcoBar vanaf de stranden van Marbella, net buiten de gele boeien. De locatie is afhankelijk van de dag en het weer. Meestal zal ze te vinden zijn in de buurt van Playa de Cable of Bajadilla in Marbella, waarvan je de exacte coördinaten kunt vinden op de BarcoBar’s whatsapp en sociale media.

Geniet midden op zee van een vers gemaakte cocktail of een ander verkoelend drankje. Leg gewoon je ‘floaty’ aan, aan de bar en spring aan boord. Als het druk is, vragen ze je misschien om wel aan te leggen, maar nog even op je plank/boot te blijven; de BarcoBar serveert dan evengoed nog steeds drankjes!

De BarcoBar is ideaal voor mensen die graag iets nieuws willen ervaren, van zon, gezelligheid en muziek houden en graag andere mensen ontmoeten. Vergeet in ieder geval je telefoon niet mee te nemen, want je foto’s zullen uniek zijn! Betalen kan met cash of je telefoon. De eigenaren zijn Eva en Jan Meenhorst; moeder en zoon, oorspronkelijk uit Nederland en nu woonachtig in Marbella. Zij zullen ook je bartender zijn.

Voor meer informatie:
Eva Meenhorst: +447896206918
Instagram: @barcobar_marbella
Facebook: BarcoBar Marbella

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Groen na vlammenzee

Op 8 september brak er brand uit in de Sierra Bermeja. In totaal ging 10.000 hectare natuurgebied verloren.

Bloedzuigertjes

Teken leven van het bloed van gewervelde dieren; ze bijten zich vast in de huid en laten zich na een bloedmaaltijd, die enige uren tot

Jubileum

Het lijkt eeuwen geleden en tegelijkertijd alsof het gisteren was. Vijf jaar geleden, op een vrijdagmiddag in mei, kreeg Maria een telefoontje van de uitgever

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)