Drankjes drinken op zee

BarcoBar Marbella is de eerste drijvende bar op zee aan de Costa del Sol. Ideaal voor mensen die graag iets nieuws willen ervaren. Vanwege het feit dat de BarcoBar geen passagiers van A naar B vervoert, moet je zelf met je jetski, kayak, boot, surfplank, waterfiets of iets anders dat drijft op pad.

Je ziet de BarcoBar vanaf de stranden van Marbella, net buiten de gele boeien. De locatie is afhankelijk van de dag en het weer. Meestal zal ze te vinden zijn in de buurt van Playa de Cable of Bajadilla in Marbella, waarvan je de exacte coördinaten kunt vinden op de BarcoBar’s whatsapp en sociale media.

Geniet midden op zee van een vers gemaakte cocktail of een ander verkoelend drankje. Leg gewoon je ‘floaty’ aan, aan de bar en spring aan boord. Als het druk is, vragen ze je misschien om wel aan te leggen, maar nog even op je plank/boot te blijven; de BarcoBar serveert dan evengoed nog steeds drankjes!

De BarcoBar is ideaal voor mensen die graag iets nieuws willen ervaren, van zon, gezelligheid en muziek houden en graag andere mensen ontmoeten. Vergeet in ieder geval je telefoon niet mee te nemen, want je foto’s zullen uniek zijn! Betalen kan met cash of je telefoon. De eigenaren zijn Eva en Jan Meenhorst; moeder en zoon, oorspronkelijk uit Nederland en nu woonachtig in Marbella. Zij zullen ook je bartender zijn.

Voor meer informatie:
Eva Meenhorst: +447896206918
Instagram: @barcobar_marbella
Facebook: BarcoBar Marbella

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Huis verhuren?

Als inwoner van Spanje heb je te maken met Spaanse wetten en regelgeving. Die is vaak anders dan in Nederland of België en met een

LEEF!

LEEF! (maar bereid je voor op je dood) Toen  ik mijn vrienden vertelde wat ik op oudjaarsavond had gedaan, vonden sommigen van hen dat luguber

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)