Bornelli zitcomfort

Het kon niet uitblijven dat de vraag -naast boxsprings- om bankstellen bij Roger´s Linnerie in Torremolinos beantwoord diende te worden. Kees Diks is momenteel in zijn atelier in Sevilla druk bezig met een prachtige lijn bankstellen waar u hetzelfde van kunt verwachten als van de boxspringcollectie: comfort, mediterrane elegantie gecombineerd met strakke Noord-Europese lijnen gemaakt van mooie Italiaanse designstof of skai-leder. Dat alles natuurlijk met dezelfde perfecte afwerking en de finishing touch van de maker zelf.

BORNELLI bankstellen worden net als BORNELLI boxsprings met de hand gemaakt en het is mogelijk om individuele wensen uit te laten voeren qua vormen en afmetingen in hoogte, breedte en lengte. Alle stoffen en skai liggen op voorraad voor een supersnelle levertijd. Wilt u een zeer specifieke stof? Dan gaan we daar hoogstpersoonlijk naar op zoek!

Voor het maken van een afspraak in zijn atelier in Sevilla kunt u direct met hem bellen: 604360158.

Binnenkort opent hij zijn nieuwe showroom in Torremolinos, niet ver van Roger´s Linnerie, daar zal de collectie in zijn geheel te bewonderen zijn, met natuurlijk alle mogelijke stof, skai- en kleurstalen voor de juiste beleving.

Tot die tijd kunt u zich alvast oriënteren bij Roger´s Linnerie in Torremolinos, het moederhuis van BORNELLI.

www.rogerslinnerie.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Wonen in Spanje: Very good!

Wonen in Spanje: Very good! Mieke Feenstra en Tom van Wees wonen al jaren met veel plezier in Estepona. Ze begrijpen heel goed dat mensen

Bornelli, biz to biz

Naast de klassieke onroerend goed makelaars zien we aan de Costa del Sol steeds meer ‘roerend goed makelaars’: collega´s die hun cliënten volledig ontzorgen op

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)