Bornelli zitcomfort

Het kon niet uitblijven dat de vraag -naast boxsprings- om bankstellen bij Roger´s Linnerie in Torremolinos beantwoord diende te worden. Kees Diks is momenteel in zijn atelier in Sevilla druk bezig met een prachtige lijn bankstellen waar u hetzelfde van kunt verwachten als van de boxspringcollectie: comfort, mediterrane elegantie gecombineerd met strakke Noord-Europese lijnen gemaakt van mooie Italiaanse designstof of skai-leder. Dat alles natuurlijk met dezelfde perfecte afwerking en de finishing touch van de maker zelf.

BORNELLI bankstellen worden net als BORNELLI boxsprings met de hand gemaakt en het is mogelijk om individuele wensen uit te laten voeren qua vormen en afmetingen in hoogte, breedte en lengte. Alle stoffen en skai liggen op voorraad voor een supersnelle levertijd. Wilt u een zeer specifieke stof? Dan gaan we daar hoogstpersoonlijk naar op zoek!

Voor het maken van een afspraak in zijn atelier in Sevilla kunt u direct met hem bellen: 604360158.

Binnenkort opent hij zijn nieuwe showroom in Torremolinos, niet ver van Roger´s Linnerie, daar zal de collectie in zijn geheel te bewonderen zijn, met natuurlijk alle mogelijke stof, skai- en kleurstalen voor de juiste beleving.

Tot die tijd kunt u zich alvast oriënteren bij Roger´s Linnerie in Torremolinos, het moederhuis van BORNELLI.

www.rogerslinnerie.com

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Totale vrijheid

met de camper naar de Sierras Subbéticas Totale vrijheid tijdens je vakantie, wie wil dat nu niet? Gaan en staan waar je wilt en wanneer

Jij bent zo gek nog niet!

Hoe zekerder je bent van jezelf en je gewoontes, hoe gekker de ander. Dat geldt ook voor culturen en landen, wat leidt tot opvattingen variërend

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)