Beter in beeld

Seeeze is uw one-stop-shop voor vastgoed presentatie aan de Costa del Sol, zowel voor de makelaar als de huiseigenaar. Met innovatie, klantvriendelijkheid en creativiteit hoog in het vaandel kunt u bij Seeeze terecht voor vastgoed fotografie, videografie, drone beelden, plattegronden en 360º tours.

Opgericht door een combinatie van fotografen, vastgoedeigenaren en vastgoedprofessionals hebben we onze handen in één geslagen en ons doel duidelijk gesteld; het nummer één vastgoedpresentatiebedrijf aan de Costa Del Sol zijn dat transparant, betrouwbaar is in zowel kwaliteit als timing, gemakkelijk te plannen en vooral ook tegen een realistische prijs.

Pionieren is wat we doen en waar we van houden. We zijn gevestigd in Marbella met een productieteam in India. Deze samenwerking stelt u in staat om kwaliteitsdiensten te krijgen voor een eerlijke prijs en tegen een snelle levering.

Iedereen bij Seeeze is een ambassadeur van ons product. Ook vandaar de duidelijke dresscode; shirt, stropdas en nette broek.

Bovendien zijn we trots op onze mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen en dat doen we met een glimlach. Het moment grijpen en de dag grijpen; dat is Seeeze.

Kijk op onze site voor een transparant overzicht van onze prijzen en de mogelijkheid om ons in te boeken met slechts één druk op de knop.

www.seeeze.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Lekker warm buiten

De meest ‘Cosi’ tijd van het jaar is aangebroken. De wintertijd komt eraan, maar dat weerhoudt on er natuurlijk niet van om ook dan gezellig

Honing

pure en natuurlijke zoetstof Honing over de verse geitenkaas, in een kopje muntthee of gewoon op een boterham, iedereen heeft wel een potje honing in

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)