Beter in beeld

Seeeze is uw one-stop-shop voor vastgoed presentatie aan de Costa del Sol, zowel voor de makelaar als de huiseigenaar. Met innovatie, klantvriendelijkheid en creativiteit hoog in het vaandel kunt u bij Seeeze terecht voor vastgoed fotografie, videografie, drone beelden, plattegronden en 360º tours.

Opgericht door een combinatie van fotografen, vastgoedeigenaren en vastgoedprofessionals hebben we onze handen in één geslagen en ons doel duidelijk gesteld; het nummer één vastgoedpresentatiebedrijf aan de Costa Del Sol zijn dat transparant, betrouwbaar is in zowel kwaliteit als timing, gemakkelijk te plannen en vooral ook tegen een realistische prijs.

Pionieren is wat we doen en waar we van houden. We zijn gevestigd in Marbella met een productieteam in India. Deze samenwerking stelt u in staat om kwaliteitsdiensten te krijgen voor een eerlijke prijs en tegen een snelle levering.

Iedereen bij Seeeze is een ambassadeur van ons product. Ook vandaar de duidelijke dresscode; shirt, stropdas en nette broek.

Bovendien zijn we trots op onze mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen en dat doen we met een glimlach. Het moment grijpen en de dag grijpen; dat is Seeeze.

Kijk op onze site voor een transparant overzicht van onze prijzen en de mogelijkheid om ons in te boeken met slechts één druk op de knop.

www.seeeze.com

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

feria de los pueblos

Het zonnige Fuengirola

Het zonnige Fuengirola ‘Un sol de ciudad’ is de tekst in het logo van Fuengirola. Het is inderdaad vrijwel altijd zonnig in de stad, waarvan

Lekker Nederland in Spanje

Spanje heeft veel te bieden en je kunt er ook heerlijk eten. Maar soms gaat er niets boven een lekker lekker Nederlands ontbijt, met vers

Fris en fruitig

Vrouwen op het platteland Het voorjaar is losgebarsten, de zon wint aan kracht en de oranjebloesem staat in bloei. Duizenden citrusbomen geven hun onmiskenbare zoet-kruidige

Eten waar je vrienden eten

Je hebt besloten vandaag buiten de deur te gaan eten en vraagt een van je vrienden een goede tip voor een restaurant. Want als je

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)