Beter in beeld

Seeeze is uw one-stop-shop voor vastgoed presentatie aan de Costa del Sol, zowel voor de makelaar als de huiseigenaar. Met innovatie, klantvriendelijkheid en creativiteit hoog in het vaandel kunt u bij Seeeze terecht voor vastgoed fotografie, videografie, drone beelden, plattegronden en 360º tours.

Opgericht door een combinatie van fotografen, vastgoedeigenaren en vastgoedprofessionals hebben we onze handen in één geslagen en ons doel duidelijk gesteld; het nummer één vastgoedpresentatiebedrijf aan de Costa Del Sol zijn dat transparant, betrouwbaar is in zowel kwaliteit als timing, gemakkelijk te plannen en vooral ook tegen een realistische prijs.

Pionieren is wat we doen en waar we van houden. We zijn gevestigd in Marbella met een productieteam in India. Deze samenwerking stelt u in staat om kwaliteitsdiensten te krijgen voor een eerlijke prijs en tegen een snelle levering.

Iedereen bij Seeeze is een ambassadeur van ons product. Ook vandaar de duidelijke dresscode; shirt, stropdas en nette broek.

Bovendien zijn we trots op onze mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen en dat doen we met een glimlach. Het moment grijpen en de dag grijpen; dat is Seeeze.

Kijk op onze site voor een transparant overzicht van onze prijzen en de mogelijkheid om ons in te boeken met slechts één druk op de knop.

www.seeeze.com

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Prettig en interessant leesvoer

Marleen De Vijt, medeoprichter van Azull, samen met haar partner Johan, ademt Spanje. Ze is een echte expert in verkoop van Spaans vastgoed en deelt

calle larios

Het is stil in Málaga

Sander Klomp schrijft voor elke editie met veel passie een column over zijn stad: Málaga. Hij was er ooit officiële gids voor toeristen, runt er

Testamentaire bevoegdheid

Volgens de wet mag niet iedereen een testament opmaken of getuige zijn bij het ondertekenen van een testament. Wie wel, wie niet en waarom niet?

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)