Internationale passie bij Hugo

Zodra je het kantoor van Hugo op de Golden Mile binnenloopt voel je de bruisende activiteit van de beurzen overal ter wereld. Traders en beleggers genieten van een perfecte Spaanse cafelito in een omgeving die op een loft in New York lijkt. Ondertussen sparren ze, in diverse talen, over de beurs en de beste aan- of verkoopmomenten voor specifieke aandelen. De (onafhankelijke) Nederlandstalige beleggersclub Barc komt al jaren elke maand naar het kantoor voor hun vergaderingen.

Voor mede-gepassioneerde beleggers die geregeld met andere beleggers van gedachten willen wisselen is er op facebook de groep ‘Mastermind Group Traders & Investors’’. Een groep van gelijkgestemden die graag de financiële markt volgen. Ze bespreken actuele trends, helpen elkaar om met beleggingsbeslissingen en delen handelsideeën.

‘BeursRedacteurs’ is Hugo’s wekelijkse Vlog op youtube waar onze beursFanaten de B€urs week doornemen; lekker in het Nederlands. De uitschieters, de dompers en ‘what’s hot’ wordt besproken. Aboneer u (ja het is gratis) op youtube.com/c/hugoinvestingspanje&portugal en zet de notificaties aan zodat u een berichtje krijgt wanneer er een nieuwe uitkomt.

www.hugoinvesting.com

facebook.com/hugoinvestingnederlands
facebook group – mastermind group traders & investors

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿qué pasa?

culturele agenda van de provincie Málaga

Meer lezen

Een greep uit onze artikelen

Vamos a la playa

“Je komt er zeker heel vaak?” deze vraag wordt mij regelmatig gesteld sinds ik in Spanje woon. Standaard is mijn antwoord “Nee, niet echt eigenlijk.

Ja ik wil! In Benahavis Hills

Wat is er nu mooier dan samen met familie en vrienden een heuglijk feit vieren? Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag of

ESpecial Life Magazine

over het goede leven in Spanje

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen over Spanje!
(max. 1 mail per maand)