Vijftiende Haringparty

Haring happen aan het strand
De Marbella Dutch Business Club bestaat inmiddels vijftien jaar en dat werd tijdens de Haringparty dit jaar uitgebreid gevierd. Aan het strand van Beach Resort Puente Romano kwamen ruim 250 leden en genodigden bij elkaar om te genieten van Hollandse Nieuwe en andere visgerechten, voor een dansje en natuurlijk om in spanning af te wachten wie de Gouden Haring dit jaar in ontvangst kon nemen.

Die Gouden Haring ging dit jaar naar Marijke de Nier. Niet alleen vanwege haar voortdurende promotie van de Costa del Sol als een ideaal gebied om te wonen, leven en werken. Echter met name haar enorme inzet voor liefdadigheidsinstellingen zoals Bancosol, was voor de jury de reden om haar deze ereprijs toe te kennen.

Terwijl de heren over het algemeen strak in pak gaan is het een traditie dat de dames een hoed dragen. De meest originele creatie was dit jaar van Elena Panasyuk. De Nederlandse zanger Ger Vos, bijgestaan door Mariska van Kolck, zorgden voor de feestelijke noot die vrijwel niemand zonder in beweging te komen aan zich voorbij kon laten gaan. Toch was er ook nog tijd voor een serieuze noot: Claudia Schoemacher vertelde over het werk dat Free a Girl doet. Op 13 augustus organiseert de MDBC namelijk een benefiet galadiner om geld in te zamelen zodat meisjes uit de prostitutie bevrijd worden en gewoon naar school kunnen. Kijk voor meer informatie daarover en om kaarten te bestellen op freeagirl.nl/marbella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Sjoots

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.