Toon Roijers en de niet-materiële dimensie

De Home whisper

‘Het kopen van een woning is niet hetzelfde als het vinden van een thuis’, aldus Toon Roijers. Toon helpt met zijn unieke methode als ‘home whisperer’  mensen, onder andere aan de Costa del Sol, een huis te vinden dat hen als gegoten zit.

Toon schoolde zich in de jaren tachtig om van advocaat tot beëdigd makelaar – taxateur, Hij besloot zijn reeds lang aanwezig bijzondere talent tot het waarnemen van energieën van mensen en gebouwen verder te ontwikkelen. Daartoe volgde hij diverse opleidingen en cursussen in verschillende disciplines in de spirituele wereld. Een sector die hij liever aanduidt als ‘de niet-materiële werkelijkheid’.

Nadat Toon zich verdiepte in het auralezen, het energetisch reinigen van woningen en de Jungiaanse psychologie, kwam hij in aanraking met de leer van Drunvalo Melchizedek, een autoriteit op gebied van bewustzijnsleer. Van Melchizedek leerde Toon om vanuit je hoofd in je hart te gaan. In het hart is namelijk een bijzondere plek, die hij de ‘heilige ruimte’ noemt. Hier bevind je je in een oude of hogere staat van bewustzijn waar je hersenen en je ratio geen rol spelen. Toon zegt daarover: ‘Als je daarin kunt komen dan ben je met alles en iedereen verbonden. Dan heb je toegang tot de meest waanzinnige informatiebronnen. Dat is heel bijzonder om te ervaren!’

Met deze vaardigheid van in je hart kunnen zijn en alles kunnen voelen en ervaren gekoppeld aan die van het aura lezen, het energetisch reinigen en de psychologie van Jung heeft Toon een unieke combinatie van tools in handen, die samen het vernieuwende concept Heart 4 Homes vormen. Met dit bedrijf streeft Toon een spirituele benadering van wonen na, waarin het gaat om het herstellen van de levensenergie van een pand, de Chi. Toon: ‘Het is heel belangrijk dat die goed is, want anders is het pand echt dood. Het kan er dan nog zo schitterend uitzien, maar als er geen chi is, wordt het niet verkocht.’

Al deze ervaringen en kennis stellen Toon nu in staat mensen bij te staan in hun zoektocht naar een woning die hen energetisch als gegoten zit. Daarnaast kan hij het door omstandigheden gestremde verkoopproces van een woning helpen bespoedigen. Bij de verkoop van een woning kan Toon bovendien zorgen voor een hernieuwde balans in de levensenergie van de te verkopen woning voordat deze op de markt gebracht wordt.

Meer informatie op www.heart4homes.net

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.