Tamara Elbaz – ondernemen is mijn passie

Tamara Elbaz - ondernemen is mijn passie
Tamara Elbaz - ondernemen is mijn passie

Tamara Elbaz – over ondernemen in Nederland en Spanje

Van model naar reality TV-ster, naar succesvol ondernemer. Tamara Elbaz kan het allemaal. Haar nieuwste avontuur is zij in 2014 gestart; het runnen van weight loss salons Size Zero. Net als haar eerdere ondernemingen slaagt Tamara ook hierin om van haar missie een succes te maken. Binnen twee jaar tijd groeide de zelf gestarte salons uit tot een keten van 35 franchisevestigingen en 5 eigen studio’s. De eerste internationale vestiging opent ze in het prachtige Marbella. ESpecial Life sprak Tamara over haar carrière en haar liefde voor Spanje.
Tamara Elbaz en haar Size Zero bedrijven

‘Ik kan niet wachten totdat de deuren van mijn eerste Spaanse vestiging opengaan’’, zegt Tamara enthousiast. De dame in kwestie heeft het erg druk, maar maakt speciaal voor ESpecial Life tijd om over haar nieuwste avontuur in het ondernemerschap te vertellen. Een echte entrepreneur, zo mag Tamara met recht genoemd worden. Op jonge leeftijd runde zij haar eigen PR-, evenementen- en modellenbureau. Tamara: ‘Ik ben jarenlang organisator geweest van een autorally, waarbij alle sponsorgelden ten goede kwamen aan 37 Roemeense weeshuizen. Ik heb door deze rally zoveel contacten op gedaan bij alle denkbare pers, dat de stap om een PR- bureau te starten niet heel moeilijk was.’ Tamara Elbaz en haar Size Zero bedrijven

Tamara was te zien in meerdere RTL-5 tv-programma`s en heel Nederland maakte kennis met de ambitieuze It-girl. Het starten van haar huidige onderneming Size Zero heeft ze dan ook deels te danken aan haar bekendheid. Tamara: ’In 2014 werd ik benaderd door de ingenieurs van een afslankmachine om hun net ontwikkelde Easy Shape Trainer een keer uit te proberen. Na twee behandelingen kon ik mijn oude broeken weggooien! Toen bedacht ik me meteen dat dit wel dé uitkomst zou kunnen zijn voor mensen met een probleemfiguur. Bijna vanzelfsprekend moest ik dit concept verder uitrollen. Vorig jaar startte ik mijn eerste salon in Healthcity Rotterdam en binnen twee weken waren alle dagen volgeboekt. De locaties Amsterdam en Den Haag volgden elkaar in ‘no time’ op. Nu zijn we 35 franchise-vestigingen verder, naast een vijftal eigen salons. Deze zijn verspreid over heel Nederland en vanaf deze zomer start de eerste, internationale Size Zero studio in Marbella!’

Met de komst van de Spaanse Size Zero vestiging hoopt Tamara een trend neer te zetten. ’Ik ben enorm blij met onze internationale uitbreiding. Vanuit Marbella kwam de vraag of wij in Puerto Banus een Size Zero studio wilden openen. Voor mij kwam dit op het perfecte moment, aangezien ik erg graag een vestiging in het buitenland wilde openen. Daarnaast ben ik gek op de Spaanse cultuur en kom ik graag in Marbella. Wij hebben deze kans dan ook met beide handen aangegrepen. Het is mijn ambitie om Size Zero ook zo groot en bekend in Spanje te maken als in Nederland.

Het lijkt misschien of het succes komt aanwaaien, maar niets is minder waar. Het runnen en onderhouden van zoveel (franchise) ondernemingen is keihard werken. Mijn droom is om Size Zero studio`s over heel de wereld te openen en om marktleider te zijn op het gebied van afslanken. We breiden ons concept dan ook dit jaar uit met een eigen fatburner en detoxlijn, een dieet en behandelingen voor het gezicht. Het lijkt me echt fantastisch om zoveel mogelijk mensen, die jarenlang bezig zijn om hun probleemfiguur kwijt te raken, moeiteloos te helpen aan een stralend en afgetraind lichaam! Ik haal daar zoveel voldoening uit, voor mij is en blijft dat echt de drijfveer van Size Zero. Het is mijn droom om mijn werk te combineren met het mooie weer, de aardige mensen en de heerlijke tapas in Spanje.’

Tamara Elbaz en haar Size Zero bedrijven

Tamara Elbaz en haar Size Zero bedrijven

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.