SIESTA HOMES PASSIE VOOR DESIGN…

Een geweldige design-esthetiek vormt de kern van alles waar wij voor staan. Siesta Homes passie voor design. Als gerenommeerd projectontwikkelaar hier aan de Costa del Sol specialiseren we ons in het opnieuw uitvinden en ontwerpen van woonruimtes, en transformeren we deze tot leefruimten van exceptionele kwaliteit waarbij lifestyle- en praktische kenmerken de belangrijkste drijfveren vormen.

Onze kenmerkende stijl is een unieke combinatie van modern, stedelijk en eclectisch, wat we combineren met eigentijdse architecturale vormgeving en lay-out om zo een gevarieerd ontwerppalet te creëren. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan diversiteit en keuzes aan te bieden, maar onze ontwerpen kennen allemaal één gemeenschappelijk doel; het creëren van een warm, ontspannen, verwelkomend gevoel, je thuis voelen vanaf het moment dat u binnenkomt.

De accomodaties die wij zelf hebben ontwikkeld staan bekend om het gebruik van rijke materialen, kleuren, texturen en accessoires welke een zeer persoonlijke ruimte creëren die perfect voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.

Onze interior design afdeling biedt tal van diensten; van decoratie, complete inrichting en styling tot het beheer van verbouw werkzaamheden, wijnkelders, moderne domotica systemen en iedere andere gespecialiseerde begeleiding van bouw projecten waarbij u deskundige hulp nodig heeft. We beschikken ook over een winkel in Centro Plaza, Nuevo Andalucia, waar we u van harte uitnodigen om ons beter te leren kennen.

Onze nieuwste project THE OAKHILL heeft in de afgelopen maanden een uitgebreide make-over doorgemaakt, en beschikt nu over een fantastisch nieuw buiten zwembad in Balinese style met een poolbar, geflankeerd door luxe zonnebedden. Dankzij het gebruik van onze kenmerkende moderne Scandinavische stijlen stralen deze appartementen vanuit elke hoek kwaliteit en stijl uit, waardoor een resort-achtig gevoel ontstaat, met ongeëvenaarde rust en privacy.

Design is onze passie, en we houden van wat we doen. Onze expertise staat volledig ter uw beschikking, en we willen u graag meer laten zien.

tel +34 952 82 84 43

info@sistahomes.com

www.siestahomes.com

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.