PUR BENELUX het witte feest van de Belgian Business & Community Club Espana

PUR BENELUX het witte feest 22 juli 23 juli 2017 CasaClub San Pedro

 

De Belgian Business & Community Club Espana   http://www.bbcce.es/  wil alle Belgische en Nederlandse bedrijven en dienstaanbieders aan de Costa del Sol uitnodigen om hun activiteit onder de aandacht te brengen tijdens het “PUR BENELUX” evenement van 22-23 juli in Casa Club Marbella/San Pedro.

 

Een event bedacht om de mogelijkheid te geven aan alle Belgische en Nederlandse bedrijven, alsook die van Luxemburg, zich bekend te maken op een hoog niveau maar wel met netwerking in een feestelijke sfeer!

Een uitgelezen kans om je zakelijke activiteiten te promoten. Al vanaf 90.-€ (ophangbord) is sponsoring mogelijk, maar ook kunnen volledige stands worden opgebouwd (ruimte 2m2 vanaf 300.-€/voor de 2 dagen), bartoog uitbaten (vanaf 1/3 aan 400.-€ voor de 2 dagen) of sponsor zijn voor 2000.-€ of 4000.-€ met oa.toegang voor Gala Diner en overnachting. Eénder welke andere optie kan nog bestudeerd worden.

Voor het publiek in het algemeen zal er op later tijdstip een programma en invitatie doorgestuurd worden.

Het event zal vrije ingang hebben, echter voor drank en versnaperingen buiten de aangeboden proeverijen, alsook voor het Gala diner met life muziek, zullen zij betalen.​ ​We verwachten een groot aantal bezoekers van allerhande nationaliteiten die allen potentiële klanten zijn.

Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen met Vanessa van Camp, president van de BBCCE. De aanmelding voor sponsoren sluit donderdag 13 juli. Graag, namens de presidente, een snelle reactie om nog logo´s te kunnen opnemen van sponsors voor de invitaties.​ ​

Contactgegevens BBCCE

Vanessa Van Camp
Presidente
+34 639671893
www.bbcce.be
purbenelux@bbcce.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.