Lees ons tijdschrift online of lekker op het strand aan de Costa del Sol of waar dan ook

Ons tijdschrift is gratis, verschijnt 1x per twee maanden (meestal verschijnt het rond de 15-17e van de oneven maand) en ligt verspreid over zo’n 200 distributiepunten zoals de Vlaamse en Nederlandse supermarkten, tandartsen, doktoren, kappers, restaurants, hotels, bars, makelaars, advocaten, verzekeraars en kantoren. Naast de gedrukte versie van ons magazine staat een groot deel van de gepubliceerde content ook op deze website.

Mail ons vrijblijvend als je wilt adverteren info@especial-life.com

Alle magazines zijn te vinden op ISSUU.com (zoek op ESpecial Life Magazine).

Oh ja, ESpecial Life dekt de kosten uit de advertenties en sponsoring. Wij bedanken Surence dan ook voor hun bijdrage in content en exploitatie. Het geeft ons de tijd en de ruimte iets ESpecial neer te zetten. Ons team wil bijdragen aan een prettig sociaal leven hier aan de kust. De makers van ESpecial Life wensen u veel leesplezier en zien de reacties graag in onze mailbox verschijnen …

Thuis ontvangen in Nederland / België?
Verblijf je niet (permanent) in Spanje en wil je graag Especial Life per post thuisbezorgd krijgen in Nederland of België, dan is dat mogelijk.
Mail ons je adresgegevens en vermeld daarbij hoeveel keer u Especial Life wilt ontvangen. Wij nemen dan contact op om e.e.a. af te stemmen.