Nieuwe busverbindingen naar het strand

busverbindingen
busverbindingen zomer

Diverse gemeentes in het binnenland van de provincie Málaga worden middels nieuwe busverbindingen verbonden met de kust. Zo ook de gemeente Alhaurín de la Torre. Buslijn M-140 zal stoppen in Los Álamos, La Carihuela en ook in het winkelcentrum Plaza Mayor.

Het transportbedrijf van het gebied in en rond Málaga, het Consorcio de Transporte Metropolitano de Málaga, voert deze nieuwe busverbindingen in voor de zomermaanden van eind juni tot 11 september. Zo kunnen inwoners en bezoekers van Alhaurín de la Torre en andere plaatsen in het binnenland op een directe manier met het openbaar vervoer naar diverse stranden in en rond Málaga.

Vertrektijden

De lijn is M-140 en vertrekt vanaf Cártama Estación. Dan rijdt de bus door Alhaurín de la Torre met als vertrektijden 10:32, 11:32, 12:22 en 15:42 uur op maandag tot en met zaterdag. De aankomsttijden vanaf Torremolinos in Alhaurín zijn 16:46, 19:16 en 20:16 uur. Op zon- en feestdagen zal de bus naar Torremolinos vertrekken om 10:22 en 12:22 uur. Deze keert terug om 16:46 en 19:16 uur.

Haltes

De haltes in Alhaurín zijn achtereenvolgens: het tankstation Santa Amalia; Arroyo Grajea; restaurant Cuatro Vientos; de rotonde van El Peñón; Viñagrande; venta Platero; centrum van Alhaurín; monument del Pájaro; Fuensanguínea; Los Manantiales; Cortijos del Sol; El Lagar en Casasblancas. Vanaf daar rijdt de bus verder naar Hotel Pez Espada in Torremolinos.

Nog meer strandverbindingen

Het busbedrijf heeft diverse andere busverbindingen ingezet voor de zomermaanden. De M-136 rijdt van Cártama, via Alhaurin de la Torre, naar Plaza Mayor en Los Álamos. De M-520 verbindt Mijas-Pueblo met La Cala de Mijas. Bus M-540 rijdt van Álora via Pizarra, Plaza Mayor naar Parque Acuático in Torremolinos. De M-550 brengt passagiers van Almogia via Plaza Mayor naar Playamar. De M-552 rijdt van Colmenar via Casabermeja naar El Palo en tot slot de M-560 verbindt Totalán met het winkelcentrum in Rincón de la Victoria met La Cala del Moral. Klik hier voor de links naar elke buslijn.

Wil je zeker zijn van de juiste vertrek- en aankomsttijden deze zomer check de website van het transportbedrijf, de officiële Facebookpagina of bel naar +34 955 038 665. Hier vind je ook actuele informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.