Málaga krijgt een Hard Rock Café

hard rock cafe
Net als Valencia en Marbella krijgt Málaga nu ook een Hard Rock Café

Veel mensen zijn er wel eens geweest: in een Hard Rock café. Dit wereldberoemde merk opent nu een vestiging in Málaga. En wel aan Muelle Uno in de haven. Het nieuwe Hard Rock Café komt recht tegenover de ingang van Centre Pompidou Málaga.

Dat men er veel bezoekers verwacht, blijkt uit het oppervlak van het nieuwe café. Maar liefst 1.500 vierkante meters zullen plek bieden aan wie ontspannen wil genieten van een hapje en een drankje en goede muziek. Dat kan gedaan worden vanaf volgend jaar. Het gaat om het tweede Hard Rock Café in de provincie Málaga, naast de vestiging in Puerto Banús.

Het contract met Hard Rock Café werd eerder deze week getekend, zo maakten bronnen uit het bedrijf bekend. De grote bedrijfsruimte is tot stand gekomen door diverse kleinere aan elkaar te koppelen. De franchise 100 Montaditos, die er nu nog zit, zal verhuizen naar een andere plek in de haven. De ingang van Hard Rock Café komt te liggen aan calle Vélez-Málaga. Vandaar loopt de zaak door tot de winkel Solvisión aan Muelle Uno. Het café krijgt een groot terras, waarvan een gedeelte overdekt zal zijn.

Bevoorrechte plek voor Hard Rock Café

Hard Rock Café is al begonnen met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting gaat het in het derde kwartaal van 2018 open. De vertegenwoordigers van Hard Rock zien hun nieuwe vestiging als een bevoorrechte plek in Málaga met het zeezicht waarvan de klanten kunnen genieten als ze op het boventerras zitten.

In Spanje werd het laatste Hard Rock Café dit jaar in april geopend in Valencia. Daar bezet de horecagelegenheid een ruimte van 1.200 vierkante meter met een groot terras. Destijds liet het bedrijf al weten aspiraties te hebben om ook een Hard Rock Café te openen in de steden Málaga en Alicante. Met Málaga erbij heeft Hard Rock dan in totaal negen vestigingen in Spanje. Je kunt Hard Rock bezoeken in Marbella (Puerto Banús), Sevilla, Barcelona, Ibiza, Mallorca, Madrid, Tenerife, Valencia en dus volgend jaar in Málaga.

Voor Muelle Uno vormt Hard Rock Café een goede aanwinst. De keten is wereldberoemd en roept altijd associaties op met de wereld van film en muziek. Men gebruikt spullen die van beroemde internationale film- en rocksterren zijn geweest om de café’s mee in te richten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.