Kamermuziek Picassomuseum in Málaga

Kamermuziek in het Picassomuseum in Málaga

Toegangskaarten voor de 10e serie kamermuziek zijn nu al te koop voor de uitvoeringen van de kamermuziek in het Picassomuseum. Tussen oktober 2016 en mei 2017 vindt in het auditorium van het Picassomuseum in Málaga opnieuw de jaarlijkse kamermuziekcyclus plaats die wordt geprogrammeerd door het Philharmonisch Orkest van Málaga.

De pianist Javier Perianes, de Accademia del Piacere, het Cuarteto con Fuoco, het Cuarteto Mainake en de tenor Luis Pacetti en diverse groepen van het Philharmonisch Orkest spelen de hoofdrol in deze cyclus. De concerten kennen een trouw publiek dat komt voor de hoge artistieke kwaliteit.

Het Philharmonisch Orkest van Málaga wil de verschillende facetten van de kamermuziek verkennen. Het richt zich dit seizoen op stijlen die binnen de kamermuziek nog niet vaak ten gehore zijn gebracht, met stukken van hedendaagse componisten als Duke Ellington, Elvis Costello, José Fernández Díaz en Kurt Weill. Maar ook de grote meesters van de klassieke muziek zoals Bach, Schubert, Beethoven, Brahms en Mozart worden niet vergeten. Muziek in kleine bezetting, maar met een heel eigen stempel, die opnieuw goed tot zijn recht zal komen in het auditorium van het Picassomuseum.

Op verzoek van het publiek is de verkoop van de plaatsbewijzen dit jaar vervroegd, en zijn deze nu al beschikbaar. Gezien de grote belangstelling in voorgaande jaren en de beperkte capaciteit van het auditorium raden we je aan om tijdig een kaartje te kopen. Dit kan via internet of aan de kassa van het museum. De kaarten kosten € 10,-  en alle concerten beginnen om 21.00 uur.

Programma

Dinsdag  4 oktober 2016: Koperkwintet van het Philharmonisch Orkest

Dinsdag 29 november 2016: Javier Perianes

Dinsdag 13 december 2016: Accademia del Piacere

Dinsdag 17 januari 2017: Cuarteto con Fuoco

Dinsdag 14 februari 2017: Cuarteto Mainake y Luis Pacetti

Dinsdag 14 maart 2017: Octet met strijkers en blazers

Dinsdag 18 april 2017: Trio met klarinet, cello en piano

Dinsdag 2 mei 2017: Strijkkwartet en hobo

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.