Joyne, het alternatief voor Canal Digital

joyne
joyne

JOYNE, het alternatief voor Canal Digital

Judith en Eric Blankenstein zijn al circa 28 jaar werkzaam aan de Costa del Sol, ze verzorgen alles wat te maken heeft met geluid, beeld en satelliet.
Eric schrijft exclusief voor ESpecial Life over zijn ervaringen in het vak.

Tot voor kort was je voor het bekijken van Nederlandse televisie in het buitenland afhankelijk van Canal Digital. Sinds deze zomer heeft de liefhebber van digitale televisie meer keuze, aanbieder JOYNE is van start gegaan. We hebben inmiddels meer dan vijftig huizen van satellietkastjes van JOYNE voorzien en de kijkers en wij zijn er blij mee. Het signaal dat van de Eutelsat wordt verstuurd levert uitermate scherpe beeldkwaliteit.

De kijkers kunnen 55 zenders bekijken en via hun televisie ook 10 radiostations beluisteren. Helaas zijn de sportkanalen van Ziggo nog niet te zien, daar wordt nog druk over onderhandeld. JOYNE heeft zelf besloten geen filmnet te bieden omdat de meeste mensen films en series bekijken via online aanbieders zoals Netflix.

Allemaal leuk voor de Nederlandse kijkers maar ook de Vlamingen worden niet vergeten, het is de bedoeling dat in de nabije toekomst ook diverse Vlaamse zender via de satelliet te zien zullen zijn. Ondertussen is er al ruimte op een tweede satelliet, HOTBIRD, gereserveerd zodat er nog veel meer buitenlandse zenders te zien zullen zijn. Behalve de goede kwaliteit heeft JOYNE nog een ander voordeel: de prijzen.

Het travel lite pakket kost slechts 13 euro per maand en een basispakket waar ook sport en erotiek in zit 22 euro. En het mooie is dat je geen Nederlandse of Belgische rekening meer nodig hebt om te betalen en je gewoon een adres in Spanje kunt opgeven.

Ondertussen zijn ze bij Canal Digital niet heel blij. Het regent daar opzeggingen en ze proberen op allerlei manieren om hun klanten te behouden. Maar een nieuwe aanbieder die degelijk marktonderzoek heeft gedaan en aan de wensen van de klant voldoet heeft natuurlijk al snel een voorsprong. Hotels en bewonersverenigingen kunnen speciale pakketten bestellen en eigenaren van campers waren al jaren op zoek naar een goedkope mogelijkheid om televisie te kunnen kijken tijdens hun vakanties. Kortom, wij zijn blij met deze nieuwe speler. Ook Spaanse installatiebedrijven zullen JOYNE gaan aanbieden.

Alle contracten aan de Costa del Sol worden door ons beheerd dus ook als het bestuur van uw urbanisatie alleen zaken doet met een Spaans bedrijf kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen. Binnenkort gaan we voor het eerst met een gecertificeerde installateur de weg op met onze officiële JOYNE installatiewagen.
Televisieminnend publiek: here we come!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


U bent toch geen spambot? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.